Cum să faci ca mirosul parfumului să reziste mai mult: 5 trucuri de la un parfumier

Cum să faci ca mirosul parfumului să reziste mai mult: 5 trucuri de la un parfumier

Parfumul este unul dintre produsele nelipsite din rutina zilnică a oricărei femei. Fiecare dintre noi avem unul preferat pe care îl folosim cel mai des, iar atunci când îl pulverizăm pe piele, simțim că vom avea o zi bună. Însă, după câteva ore îi pierdem urma și simțim nevoia să pulverizăm din nou, astfel că poțiunea noastră favorită se va termina mai rapid. Din fericire, am aflat cum să faci ca mirosul parfumului să reziste mai mult, chiar de la un parfumier.

Dacă și tu încerci să faci parfumul să reziste mai mult (e adevărat că esențele tari se țin în sticluțe mici și scumpe!), avem vești bune! Nu mai este cazul să îți împrospătezi parfumul de câteva ori pe zi. Un parfumier celebru te învață cum să faci ca mirosul parfumului să reziste mai mult.

Ruth Mastenbroek a dezvăluit, pentru GLAMOUR UK, 5 trucuri surprinzătoare și utile. Iată care sunt acestea:

  1. Parfumul va rezista mai mult pe păr, decât pe piele. Așa că pulverizându-ți parfumul preferat pe o zonă cu păr, îl vei face să reziste mai mult.
  2. Obișnuim să pulverizăm parfumul pe zone înalte ale gâtului (după urechi, de exmeplu). Ruth spune că este indicat să ne parfumăm mai degrabă la baza gâtului și pe clavicule. De ce? Pentru că astfel mirosul se va prinde de piesele de îmbrăcăminte și eșarfele pe care le porți, iar acolo va rezista mai mult timp.
  3. Parfumează-ți lenjeria intimă (fără să exagerezi), pentru ca atunci când te dezbraci la sfârșitul zilei să te bucuri din nou de mirosul tău preferat.
  4. Aplică aroma în straturi. De obicei, un parfum vine cu o gamă extinsă de produse cum ar fi: loțiune și apă de parfum. Aplică atât loțiunea cât și parfumul dintr-o gamă, pentru a te bucura mai mult de miros.
  5. Parfumează-ți cartea de vizită cu esența ta preferată, pentru a lăsa o impresie de durată celor cu care îți dorești să colaborezi.

Acum că ai aflat cum să faci ca mirosul parfumului să reziste mai mult, intră în galeria foto pentru a descoperi cele mai noi arome de iarnă.

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com