Cum să eviți iritarea coapselor interioare atunci când porți fustă

Cum să eviți iritarea coapselor interioare atunci când porți fustă

Îți saltă inima când vezi fuste sau rochii vaporoase cu tot felul de modele stylish, însă te gândești de două ori înainte să le cumperi sau să le porți? Trebuie să afli cum să eviți iritarea coapselor interioare, iar utilizatorii de Twitter au descoperit un truc genial! Încearcă-l și scapă de senzația dureroasă de frecare care te face să eviți hainele tale preferate. 

Odată ce afli cum să eviți iritarea coapselor interioare, poți face o incursiune în garderobă în căutarea fustelor sau rochiilor abandonate. Internauții care au trecut prin această experiență dureroasă susțin că acest truc genial chiar funcționează, așa că nu strică să îl pui în aplicare.

Cum eviți iritarea coapselor interioare

Pentru a evita iritarea coapselor interioare, cel mai indicat este să păstrezi zona lubrifiată în permanență. Pentru unele persoane este suficient să aplice o cremă de corp, însă, eventual, aceasta intră în piele și își pierde efectul de lubrifiere. Altele recomandă folosirea vaselinei, însă și aceea are o eficiență relativă. Totuși, un nou truc face furori pe Twitter.

 

„Nu uitați să aplicați deodorant pe coapsele interioare, fetelor! Este oficial sezonul iritațiilor”, a scris o utilizatoare. Acesta este doar unul dintre mesajele similare distribuite pe Twitter în ultimele zile, iar zeci de femei susțin că acest truc este cel mai eficient de până acum. Deodorantul ar menține zona lubrifiată pe o perioadă îndelungată, împiedicând frecarea și, implicit, apariția iritațiilor. În plus, deodorantul protejează și împotriva transpirației, care ar fi înrăutățit situația în mod normal.

Un alt truc pentru a evita iritarea coapselor interioare este aplicarea pudrei de talc, și funcționează pe baza aceluiași principiu ca deodorantul: lubrifiază și protejează împotriva transpirației. Alte persoane preferă să poarte pantaloni scurți pe sub fustele sau rochiile preferate, însă uneori, aceștia se pot ridica în timpul mersului, devenind inutili. Află ce funcționează pentru tine și bucură-te de diversitate în garderoba ta!

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com