Cum să conferi volum buzelor, fără injectare

Febra buzelor pline continuă. De la make-up, la interventii în cabinetele de medicină estetică, uneori suntem dispuse să încercăm orice credem că ne-ar putea ajuta să avem acele buze ideale pe care ni le dorim. Căldura, insă, nu este cea mai bună prietenă a machiajului, iar intervențiile realizate in cabinetele de medicină estetică nu sunt chiar previzibile și ușor de suportat. Dacă vrei să arăți bine în orice context și să conferi volum buzelor, fără machiaj și fără injectare, avem soluția perfectă pentru tine.

Pentru buze pline și apetisante, îți propunem să renunți la compromisuri și să faci un pas spre augmentarea lor într-un mod non-invaziv. Nu vorbim despre intervenții estetice, ci despre un produs dermato-cosmetic cu efect de umplere a buzelor. Încearcă-l și te vei bucura de un boost al încrederii de sine: buzele tale vor fi mai voluminoase și își vor păstra aspectul natural.

Tratamentul dermato-cosmetic ce conferă volum buzelor

Fillerina Lip Volume este un produs dermato-cosmetic, marca Labo, cu efect de umplere a buzelor. Formula poate fi aplicată cu ușurință oriunde te-ai afla și nu necesită injectare sau supravegherea unui medic. Folosește-o conform instrucțiunilor, iar în mai puțin de o lună, te vei bucura de buze pline și apetisante.

Cum funcționează?

Tratamentul dermato-cosmetic Fillerina Lip Volume conține șase molecule de acid hialuronic, cu greutăți moleculare diferite, fiind, astfel, puternic penetrante și având efect de umplere a buzelor. Este alternativa perfectă pentru injecțiile cu acid hialuronic. Formula se aplică cu ușurință datorită stick-ului cu roll-on și se absoarbe rapid în piele. Efectele sunt vizibile imediat: volumul buzelor crește cu 8,5% chiar după prima aplicare. După 30 de zile, vei observa o creștere cu 14,2%, iar efectul maxim promite o creștere cu până la 44,7% a volumului buzelor.

Pentru o rutină completă, folosește tratamentul dermato-cosmetic împreună cu Crema de ochi și buze Fillerina.

 

Tags:
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com