Cum să aplici șamponul uscat pentru un rezultat spectaculos

Cum să aplici șamponul uscat pentru un rezultat spectaculos

Șamponul uscat este unul dintre acele produse care nu lipsesc niciodată din trusa de cosmetice. Te salvează în orice situație și te poate ajuta să prelungești perioada dintre spălări, dar cel mai important, îți face părul să arate fabulos chiar și în diminețile în care nu ai timp să îl speli. Desigur, asta dacă îl aplici în mod corect. Hairstylistul celebrităților, Daniel Martin, te învață cum să aplici șamponul uscat, pentru a obține un rezultat spectaculos.

Daniel Martin a lucrat cu vedete precum Demi Lovato, Elizabeth Moss, Jessica Alba și Hilary Swank, așa că atunci când decide să împărtășească din secretele sale, suntem numai urechi. Ne-am bucurat nespus când am aflat trucul lui pentru a aplica șamponul uscat, tocmai pentru că este unul dintre produsele noastre preferate. Iată instrucțiunile.

Cum să aplici corect șamponul uscat

Hairstylistul a dezvăluit, potrivit GLAMOUR UK, că odată ce ai pulverizat șamponul uscat la rădăcinile firelor de păr, urmează un al doilea pas. Ia un fhon și folosește aerul cald pentru a distribui produsul mai bine pe toată lungimea părului și pentru a scăpa de acele urme albe inestetice. „Asta va ajuta la distribuirea produsului de la scalp, pe lungime”, a explicat Daniel Martin.

În plus, fhonul te va ajuta să obții mai mult volum, ridicând firele de păr de la rădicină și, implicit, dezlipindu-le de scalp. În timp ce aparatul suflă aer cald spre părul tău, folosește cealaltă mână pentru a masa produsul la rădăcini. Acest truc este minunat pentru că te ajută să folosești șamponul uscat la adevăratul lui potențial, așa că te vei bucura de un efect spectaculos de prospețime și volum.

Iar pentru că, așa cum am menționat, șamponul uscat este nelipsit din trusa de cosmetice, am selectat câteva dintre produsele noastre preferate și le-am adăugat în galeria foto de mai sus. Alege-ți favoritele!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com