Cum să aplici crema hidratantă pentru a o folosi la potențial maxim

Crema hidratantă este sfântă: am spus-o și o s-o spun la nesfârșit! Însă degeaba o aplici constant, dacă nu o faci bine. Iți spunem cum să o aplici pentru a o folosi la potențial maxim!

Aplicarea cremei hidratante pare un fleac pe care și un copil s-ar descurca să îl facă, nu-i așa? Trebuie să te descurajăm: nu este deloc așa? Adevărul este că o facem mereu și a devenit un gest aproape mecanic, dar tocmai pentru că nu îi mai acordăm atenție multe dintre noi nu o facem corect.

Probabil ți s-a întâmplat să observi că, deși aplicai constant crema hidratantă, tenul tău nu era tocmai în cea mai bună formă și te alegeai cu coșuri sau alte probleme ale pielii. Acum o să afli care este cauza. Fie că nu este produsul potrivit pentru nevoile pielii tale, fie aplicarea este defectuoasă, este important să identifici ce greșeală faci pentru a nu mai irosi produsul.

Din experiența mea cu multe produse hidratante, am identificat câteva greșeli pe care și eu le făceam de multe ori și nu înțelegeam de ce crema nu își face treaba. Iți spun în galeria foto cum să aplici crema hidratantă pentru a o folosi l potențial maxim!

Foto: 123RF

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro