Cum să acoperi o arsură solară cu ajutorul machiajului

Poți să fii o maestră în protecția solară, să fii foarte atentă să aplici loțiunea și să stai la umbră, însă soarele tot va găsi un moment în care ești nepregătită și te va recompensa cu o arsură solară. Pentru astfel de situații, uite cum poți acoperi arsura solară cu ajutorul machiajului!

Oricine s-a confruntat vreodată cu o arsură solară a spus că nu va mai sta la soare niciodată și că protecția solară va fi sfântă. Însă fie aceste vorbe au rămas doar niște idealuri, fie ai greșit ceva în aplicarea protecției solare, dar inevitabilul tot s-a produs. Următorul tău gând după ce te vezi roșie ca un rac și plină de urme probabil că este „cum ies eu din casă arătând așa?”, așa că ești în căutare de soluții pentru a masca greșeala.

Acum ești în căutarea celor mai dense fonduri de ten sau a celor mai pigmentate concealere pentru a masca pielea roșie, însă nu asta este soluția. Pielea este deshidratată și probabil și descuamată, așa că niciun produs de machiaj nu se va așeza frumos pe ten dacă nu începi de la bază, cu îngrijirea pielii.

Îți spunem pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru ca machiajul chiar să te ajute să acoperi o arsură solară și să arate bine pe tenul tău traumatizat de razele soarelui. Descoperă-i în galeria foto!

Foto: Shutterstock, Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro