Cum previi iritațiile cauzate de epilarea inghinală conform unei stripteuze

Cum previi iritațiile cauzate de epilarea inghinală conform unei stripteuze

Dacă ești adepta îndepărtării părului nedorit din zona intimă cu lama de ras, cu siguranță ai experimentat reacțiile neplăcute ale pielii care apar în urma întregului proces. Iată cum să previi iritațiile cauzate de epilarea inghinală, conform unei stripteuze. În fond, a venit vremea costumului de baie și cine nu vrea să arate perfect pe plajă?

În apărarea părului nedorit de pe corp este articolul nostru în care îți spunem de ce nu considerăm epilarea un lucru obligatoriu. Totuși, pentru că multe dintre noi ne-am obișnuit să o facem, iată cum previi iritațiile cauzate de epilarea inghinală.

Cum previi iritațiile cauzate de epilarea inghinală

Probabil știi deja celebra platformă socială Reddit, de unde adesea ne inspirăm pentru noi trucuri și secrete de beauty. De data aceasta, sfatul vine de la o fostă stripteuză care a lucrat timp de patru ani în domeniul dansurilor erotice și a descoperit o metodă de a preveni iritațiile cauzate de epilarea inghinală cu lama.

„Iată ce trebuie să faci: exfoliază-te, apoi aplică ulei de bebeluș pe zona respectivă înainte să te razi, pentru a înmuia părul și pielea”, spune utilizatoarea cu pseudonimul TheBlackPajama.

„Rade-te cu o lamă de ras pentru bărbați (una cu patru lame) și cremă de ras hidratantă pentru bărbați. Pentru că produsele sunt făcute pentru față, sunt extra blânde”, explică stripteuza.

„Tapotează puțin alcool medicinal pe piele după ce te razi, pentru a omorî bacteriile și a închide porii”, spune ea. Totuși, dacă ai pielea sensibilă, nu îți recomandăm să aplici alcool imediat după ce te-ai ras. În schimb, poți folosi un toner facial pentru a elimina eventualele impurități și a închide porii.

„Apoi aplică deodorant peste tot (deodorantul stick Dove fără parfum funcționează cel mai bine. Acest pas te va menține uscată în zona respectivă așa că nu vei mai suferi din cauza fenomenului de frecare, iar asta va preveni iritațiile”, explică stripteuza.

Iată cât de simplu este să previi iritațiile cauzate de epilarea în zona inghinală! Unii dintre acești pași, cum ar fi exfolierea sau aplicarea deodorantului, pot fi urmați și dacă ești adepta epilării cu ceară sau cu epilatorul. Iată și 8 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre epilarea inghinală braziliană. În plus, iată cum să eviți iritarea coapselor interioare atunci când porți fustă.

Foto: Instagram @emrata

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com