Cum poți scurta rutina zilnică dedicată sprâncenelor: produsele de ultimă generație care îți vin în ajutor

Acelea dintre noi care nu au fost binecuvântate cu sprâncene naturale bogate știu ce chin poate fi conturarea lor zilnică. Din fericire industria de beauty ne anticipează întotdeauna nevoile și ne oferă exact produsele de care avem nevoie pentru a ne face viața mai ușoară. 

Sunt una dintre acele persoane care au transformat sprâncenele într-o mini-obsesie de beauty. Nu pot ieși din casă fără a mi le contura (chiar și atunci când nu port machiaj, sprâncenele tot beneficiază de puțină atenție din partea mea), sunt primul lucru pe care îl observ la fizionomia unei persoane și cumpăr compulsiv produse pentru conturarea sprâncenelor.

Deși le iubesc atât de mult și apreciez sprâncenele frumos definite, recunosc că de multe ori mă plâng că este o corvoadă și că mi-aș dori să nu mai fie nevoie să mi le conturez zilnic. Tocmai de aceea sunt mereu în căutare de produse care să îmi ușureze rutina zilnică de machiaj a sprâncenelor și să scurteze timpul dedicat zilnic acestora. Aici există două categorii de produse: cele pe care le poți aplica foarte rapid și ușor sau cele care asigură rezultate semipermanente.

Produse cu rezultate semi-permanente

Nimic nu se compară cu acel aspect îngrijit al sprâncenelor proaspăt vopsite, însă nu întotdeauna avem timp să ajungem la salon pentru acest procedeu. Tocmai de aceea am fost foarte bucuroasă când am descoperit un produs care oferă rezultate similare și de durată, dar care poate fi folosit de fiecare dintre noi acasă.

Este vorba despre Brow Tattoo de la Maybelline NY, un produs inovator pentru sprâncene care asigură rezultate între 1-3 zile în funcție de timpul alocat pentru uscarea produsului. Nu te speria de cuvântul „tattoo”: rezultatul pe care îl oferă este extrem de natural.

Este produsul ideal pentru persoanele cu sprâncene rare, cu goluri, persoane active care își doresc să fie imediat gata să iasă din casă și să nu petreacă zeci de minute în oglindă.

Cum se aplică

  • pasul 1: aplică produsul într-un strat consistent, urmărind conturul sprâncenelor.
  • pasul 2: lasă să se usuce timp de minimum 20 minute pentru rezistență de o zi. Pentru rezistență de până la 3 zile, așteaptă 2 ore ca produsul să se usuce. Poți face asta seara înainte de culcare, dacă dimineața nu îți permite timpul.
  • pasul 3: îndepărtează ușor pelicula dinspre interior către colțul exterior al sprâncenelor și dezvăluie sprâncene bine definite. Formula nu smulge firele de par.

Nu trebuie să te fii speriată de efectul semi-permanent al vopselei: în cazul în care ai greșit conturul, poți corecta foarte simplu. Înmoaie un bețișor în oțet de mere și șterge produsul în exces. Atât de simplu!

Produse cu aplicare rapidă

Produsele pentru sprâncene s-au diversificat atât de mult, încât indiferent de rezultatul pe care îl urmărești sau de timpul pe care îl ai la dispoziție, găsești cu siguranță un produs potrivit pentru nevoile tale.

  • dacă ești o persoană activă, care nu vrea să dedice prea mult timp machiajului, o mascara pentru sprâncene, care să le ordoneze, să le dea culoare și să umple golurile datorită fibrelor din compoziție, este alegerea perfectă pentru tine. Îți recomandăm Brow Precise Fiber Filler de la Maybelline NY, o mascara pentru sprâncene îmbogățită cu fibre care, pe lângă fixare și culoare, oferă și volum sprâncenelor.

 

  • dacă ai sprâncene subțiri sau cu goluri și îți dorești un aspect mai definit, dar natural, ai nevoie de un creion extrem de subțire, cu care să poți desena firele de păr. Creionul Brow Precise Micro Pencil de la Maybelline NY este perfect pentru asta: este extrem de subțire și precis, iar periuța din capăt te ajută să piepteni sprâncenele și să le dai un aspect și mai natural.

  • dacă îți plac sprâncenele îndrăznețe, bine conturate, un produs în doi pași, creion și pudră, este recomandarea noastră pentru tine. Creionul mecanic Brow Satin Duo de la Maybelline NY este duo-ul perfect pentru sprâncene perfecte într-un singur produs: creionul subțire te ajută să trasezi fire acolo unde acestea lipsesc sau sunt prea rare, iar capătul cu pudră umple golurile sprâncenelor.

  • dacă îți dorești un efect de definire ultra-natural, creionul Master Shape este ceea ce ai nevoie. Formula creionului permite o aplicare ușoară și precisă, iar periuța subțire finisează look-ul sprâncenelor pentru a le da cel mai natural aspect.

Ție ce produs pentru sprâncene ți se potrivește?

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro