Cum arată ritualul de beauty al lui Kim Kardashian

Te-ai întrebat vreodată în ce constă ritualul de beauty al celebrităților și cât ar trebui să plătești dacă vrei să îl urmezi și tu? Kim Kardashian a răspuns provocării.

Zvonurile spun că soția lui Kanye West a angajat un expert care îi  „îmbunătățește“ digital toate selfie-urile înainte de a le posta pe rețelele de socializare. Acesta  este disponibil pentru ea la orice oră din zi sau din noapte, dar este și remunerat cum se cuvine. Se pare că primește nu mai mult nici mai puțin de 100.000 de dolari pe an pentru munca depusă.

Până acum, Kim nu a avut nimic de declarat despre acest zvon, în schimb, vedeta a vorbit deschis despre ritualul ei de beauty, iar multe dintre produsele pe care le folosește au prețuri pentru orice buzunar.

Într-un interviu pentru site-ul intothegloss.com, Kim Kardashian a mărturisit că nu se desparte niciodată de crema anti-aging Orchidée Impériale de la Guerlain și de un aparat pentru prevenirea apariției ridurilor.

Vă aşteptaţi la cosmetice care să sară de mii şi mii de dolari? Ei bine, multe dintre produsele pe care le folosește Kim au prețuri accesibile. Printre favoritele ei se numără servețelele demachiante de la Neutrogena, mascara Définicils High Definition Mascara de la Lancôme și kit-ul de sprâncene semnat de românca Anastasia – Anastasia Beverly Hills Contour Kit.

Vedeta a mărturisit că nu își spală părul în fiecare zi, ci alege mereu o altă coafură, iar în ceea ce privește sprâncenele ei, Kim se lasă pe mâna Anastasiei Soare și recunoaște că forma lor îți poate schimba complet fizionomia.

La fel ca majoritatea vedetelor și Kim Kardashian are un glam squad – o echipă de makeup artiști și hair stiliști disponibili mereu pentru ea. Aceasta a declarat că îi place la nebunie să fie aranjată de echipa ei, dar, ca orice împătimită a procesului de înfrumusețare, îi place și să se machieze singură și să încerce produse diferite și tratamente noi.

Foto: Instagram

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro