Cum arată paleta de machiaj lansată de Gigi Hadid care a fost sold out în 90 de minute de la lansare

Cum arată paleta de machiaj lansată de Gigi Hadid care a fost sold out în 90 de minute de la lansare

Îți spuneam recent de colaborarea lui Gigi Hadid cu brandul de machiaj Maybelline NY și de cât de încântate suntem de ea. Se pare că nu am fost singurele: paleta rezultată din această colaborare s-a vândut până la epuizare în doar 90 de minute de la lansare. Uite cum arată și de ce este așa de apreciată!

După ce a cucerit podiumurile, și-a desăvârșit cariera prin colaborări inedite și apariții în reviste prestigioase, Gigi Hadid și-a propus un nou țel: să cucerească și lumea machiajului. Astfel, a făcut echipă cu brandul pe care îl iubim pentru produsele accesibile și mereu în ton cu tendințele, Maybelline NY, iar rezultatul a depășit orice așteptări.

Deși vestea lansării am aflat-o în urmă cu două săptămâni, abia weekendul acesta a fost dezvăluit produsul-minune rezultat din colaborarea Gigi x Maybelline: o paletă multifuncțională absolut perfectă. Atât de frumoasă încât să fie vândută până la epuizare în doar 90 de minute de la lansare. Da, ai citit bine! Însă ce are atât de special această paletă? Da, popularitatea lui Gigi și semnătura ei ar putea fi un argument, însă atu-urile paletei nu se opresc aici.


Cum ar fi să îți poți lua cu tine peste tot doar un singur produs de machiaj care să te ajute să obții un machiaj complet? Pare exact descrierea paletei Jetsetter. Este o paletă multifuncțională care conține aproape tot ce ai nevoie pentru a realiza un machiaj nude, „no makeup-makeup”, în stilul caracteristic al lui Gigi. Farduri de pleoape, un eyeliner negru sub formă de pudră, o pudră pentru contouring, un blush, un iluminator, concealer, rujuri, pensule și o mini-mascara – de ce ai mai putea avea nevoie? Ideea produsului a fost aceea de a fi ideal de luat în călătorii, ținând cont de numele său (Jetsetter), dar și de avionul de pe ambalaj, iar scopul sigur a fost atins.

INTRODUCING THE #GIGIxMAYBELLINE JETSETTER PALETTE: I always wanted a palette that I could throw right in my purse or travel bag and know I have everything to do a light-everyday look, quickly and easily. I didn’t want to have to open my makeup bag in the car or on a plane and take all the products out and worry about dropping anything or having somewhere to set it while I held my mirror. The Jetsetter Palette includes contour powder/bronzer, blush, powder highlight, concealer, lip gloss, eye shadow, black powder liner, a mini mascara, mini blush/contour and liner/eyeshadow brushes AND a mirror!!! I love mixing it up and using the lip as cheek tint, the eyeshadow to fill my eyebrows, blush on my eyelids, concealer as a nude lip base, etc. It’s the most luxurious touch-up ever!!!!!! Can’t wait to see how & where you use yours! ☁️ COMING SOON TO @ULTABEAUTY !!!! OUR EXCLUSIVE UK Jetsetter Palette DROP – @BOOTSUK ONLINE – SOLD OUT IN LESS THAN 90 MINS THIS MORNING!!!! THANK YOU SO MUCH! Stay tuned to @maybelline for launch dates for your country!

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid) pe


Paleta a fost lansată vineri în premieră pe site-ul magazinului Boots din Marea Britanie și stocurile au fost epuizate în doar 90 de minute. Următoarea lansare a paletei va avea loc în Statele Unite în magazinul Ulta și așteptăm cu nerăbdare vești și despre lansarea în Europa. În plus, Maybelline NY a anunțat că nu se oprește aici colaborarea cu Gigi: următoarele produse din colecție vor fi rujuri.

 

You didn’t really think @gigihadid was going to drop a Maybelline collab without any lipstick did you? #gigixmaybelline

O postare distribuită de Maybelline New York (@maybelline) pe

Foto: Instagram

 

 

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro