Cum alegi nuanța corectă de anticearcăn cu un truc simplu de la Make-up artista Katie Jane Hughes

Cum alegi nuanța corectă de anticearcăn cu un truc simplu

Spune adio cearcănelor accentuate și imposibil de acoperit cu machiaj! Folosirea unei nuanțe nepotrivite de concealer poate agrava aspectul semnelor de oboseală de sub ochi. Iată cum alegi nuanța corectă de anticearcăn cu un truc simplu.

Dacă cearcănele tale par să fie accentuate atunci când aplici concealer pe ele, înseamnă că nu ai ales nuanța potriviă. În loc să fie acoperite și ascunse, ele sunt chiar mai intense și pari mai obosită. Cum alegi nuanța corectă de concealer? Un truc simplu de la make-up artista Katie Jane Hughes îți va revoluționa rutina de machiaj.

Cum alegi nuanța corectă de anticearcăn

Katie Jane Hughes a dezvăluit, potrivit Allure, un truc care te ajută să alegi nuanța corectă de anticearcăn. În loc să alegi un concealer în nuanța fondului tău de ten, iată ce trebuie să faci. Potrivește nuanța anticearcănului nu cu nuanța feței în general, ci cu nuanța dintr-o zonă specifică: zona dintre nas și pomete. Potrivit make-up artistei, aceea este zona cea mai neutră de pe toată fața, când vine vorba de nuanță. De ce? Pentru că este mult mai puțin probabil să te confrunți cu roșeața în acea zonă. Astfel, vei evita situația neplăcută în care alegi o nuanță de anticearcăn prea roșiatică sau prea deschisă, lucru care ar putea duce la accentuarea cearcănelor.

Totuși, atenție, Katie Jane Hughes avertizează că la început s-ar putea să pară că ai ales o nuanță prea închisă „din cauza” acestui truc. Pe măsură ce vei amesteca concealerul și îl vei estompa cu un burete de machiaj, nuanța lui se va integra perfect și va estompa cearcănele vără niciun contrast între zona de sub ochi și pomeți.

Dacă ești pregătită să alegi nuanța de anticearcăn cu ajutorul acestui truc, intră în galeria foto de mai sus, unde am selectat câteva dintre produsele noastre preferate!

Foto: Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com