Cum a reușit Kate Middleton să arate impecabil imediat după naștere

Atunci când a pășit în afara aripei Lido a spitalului St. Mary din Londra, Catherine, ducesa de Cambridge părea să fi venit de la o plimbare în parc, nicidecum dintr-o sală de nașteri. Părul, machiajul și ținuta au fost fără cusur, iar noi am aflat secretele acestui look impecabil.

În spatele imaginii lui Kate Middleton sta o întreagă echipă de oameni care, în ziua nașterii prințesei, au avut o zi plină de muncă. Printre aceștia se află și Amanda Cook Tucker, hairstylistul personal al ducesei, dar și cea care i-a tuns pe William și Harry în ultimii 10 ani. Deși nu este singurul hairstylist la care apelează, Kate pare să se simtă cel mai comfortabil în momentele importante în mâinile sale. Amanda a fost cea care i-a stilizat părul și după nașterea prințului George.

Diamond Jubilee Tour

Amanda Cook Tucker, hairstylistul personal al ducesei

Dacă te întrebai cine o machiază pe Ducesa de Cambridge, vei fi surprinsă să afli că preferă să se ocupe singură de propriul machiaj. Ea a purtat un ruj corai, fard de pleoape, tuș de ochi și blush și a arătat excelent la doar câteva ore după naștere.

Nachwuchs bei den britischen Royals

În privința ținutei, ea a ales să poarte același designer ca și în ziua nașterii prințului George, și anume Jenny Packham, una dintre preferatele sale. Rochia înflorată din mătase a fost croită pentru a ascunde silueta post natală și accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc simpli nude.

Bineînțeles că toate acestea au fost coordonate de asistenta personală a ducesei, Natasha Archer, cea care s-a asigurat că rochia, machiajul și părul sunt exemplare. Natasha a studiat la King’s College of London și a lucrat anterior pentru Ducele și Ducesa de Gloucester.

O altă persoană nelipsită din anturajul regal este Rebecca Deacon, secretarul particular al ducesei, cea care a organizat vizita micului prinț George la spital și a contactat membrii familiei după naștere. Secretarul de comunicare al cuplului regal se numește Jason Knauf și este cel mai nou membru al echipei, fiind responsabil pentru lunile de planificare de dinaintea nașterii, locurile unde trebuia să stea presa.

Ducesa a ajuns la spital la ora 6 dimineața, a născut la ora 8.34 și a apărut în public la ora 18.10 în aceeași zi. Profesorul Dunkley Bent a fost cel care a asistat și la nașterea prințului George, acum doi ani, iar cuplul regal l-a solicitat și de această dată.

Bianca Sterie
bianca.sterie@glamour.ro