Acestea sunt cele mai populare culori de fard de pleoape de pe Pinterest

Acestea sunt cele mai populare culori de fard de pleoape de pe Pinterest

Platforma Pinterest ne-a oferit până acum nenumărate idei și surse de inspirație, așa că ne place să „luăm pulsul” trendurilor de acolo. Recent, a fost publicat un raport global de beauty pentru anul 2018, și iată care sunt cele mai populare culori de fard de pleoape de pe Pinterest.

Fardul de pleoape e adesea o alegere care depinde de mai mulți factori. De obicei, culoarea ochilor are cea mai mare importanță, căci ne dorim o nuanță care să ne pună în valoare. Totuși, trendurile au și ele ponderea lor în decizie. Iată care sunt cele mai populare culori de fard de pleoape de pe Pinterest, în funcție de zona geografică.

Cele mai populare culori de fard de pleoape de pe Pinterest

Conform raportului global de beauty publicat de Pinterest pe anul 2018, Statele Unite, Germania, Mexic, Regatul Unit și Australia și-au ales culorile preferate de fard de pleoape.

În Statele Unite ale Americii, căutările pentru fard de pleoape violet au crescut cu 52% în ultimul an. Această nuanță pune în valoare ochii verzi și poate fi folosită atât pentru un machiaj de seară, cât și pentru un machiaj văratic de zi.

În Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cea mai populară culoare de fard de pleoape este argintiul, cu o creștere în căutări cu 334% în ultimul an.

În Australia, căutările pentru culoarea de fard de pleoape rose gold au crescut cu 188% în 2018. În Mexic albastrul este cel mai popular, cu o creștere de 302% în căutări, iar Germania are preferință tot pentru o nuanță rece: verdele a crescut cu 53% în căutările utilizatorilor de Pinterest.

Din păcate, raportul Pinterest nu arată datele acumulate de la utilizatorii din România. Totuși, poți alege oricare dintre cele mai populare culori de fard de pleoape de pe Pinterest, căci toate sunt trending în căutări și, deci, actuale. În plus, gama este suficient de variată cât să se potrivească oricărei culori a irisului, așa că nimeni nu este lăsat pe dinafară.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com