Culoare la un alt nivel: cele mai frumoase machiaje din prezentarea toamnă-iarnă Chanel

Dacă este un lucru pe care de-abia așteptăm să îl descoperim în prezentările de modă pentru noile sezoane (cu excepția ținutelor, bineînțeles), acelea sunt machiajele purtate de manechine. Pentru prezentarea de toamnă-iarnă, Chanel a mizat pe farduri colorate pe pleoape și nu ne-a dezamăgit.

Noi v-am spus: în vara aceasta se poartă machiajele colorate. Însă se pare că această tendință se extinde și pentru sezonul toamnă-iarnă. În fardurile de pleoape, în eyeliner sau în mascara, culoarea a fost peste tot pe podiumurile prezentărilor de la Fashion Week. Însă ne-am îndrăgostit iremediabil de machiajul colorat când am văzut prezentarea Chanel și explozia de culoare de pe pleoapele modelelor.

Tehnica de machiaj folosită de Shelley Blaze, make-up artista care s-a ocupat de look-urile modelelor, a fost îmbinarea blocurilor de culoare: albastru intens pe linia pleoapei inferioare, roz aprins în colțul intern al ochiului și pe pleoapa mobilă, verde închis pe pleoapa fixă, portocaliu pe arcadă și verde neon sper capătul sprâncenelor. Aplicarea a folosit la maximum creativitatea make-up artistei: pensulele au fost lăsate deoparte pentru a aplica culorile cu degetele, fără prea multă precizie.

Pentru a completa machiajul excentric, hair-stylistul Sam McKight a ales o coafură extrem de interesantă și cool: o coadă de cal joasă răsucită, cu vârful prins apoi la baza cozii.

 

Cuvintele nu pot descrie frumusețea look-urilor la fel de bine precum imaginile, așa că te invităm să arunci un ochi în galeria foto și să te lași cucerită de frumusețea look-urilor Chanel!

Foto: Chanel

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro