Instantanee din culisele prezentării Dior de la Paris Fashion Week, pentru sezonul toamnă - iarnă 2018 - 2019

Instantanee din culisele prezentării Dior de la Paris Fashion Week, pentru sezonul toamnă – iarnă 2018 – 2019

O nouă colecție încântătoare marca Christian Dior, ready to wear, a fost lansată la Paris Fashion Week. Prezentarea pentru sezonul toamnă – iarnă 2018 – 2019 a fost una explozivă, plină de culoare și curaj. Look-urile purtate de modele pe podium au atras atenția prin tușe sofisticate de eyeliner, gândite și create de Peter Philips.

Avem instantanee din culisele show-ului, dar și câteva secrete de la Peter Philips, care a vorbit despre alegerile în materie de make-up pe care le-a făcut pentru această colecție. Conturul colorat din zona ochilor modelelor a fost asortat ochelarilor de soare pe care acestea le-au purtat pe catwalk, special creați pentru noua colecție.

Secretele make-up artistului Peter Philips pentru noua colecție

Pentru ochi…

Peter Philips a ales culori intense, vii, ochii fiind centrul întregului look. „Am vrut să creez o privire care să expună culori și m-am jucat cu nuanțele ochelarilor de soare, care au fost omniprezenți în această colecție”, a declarat Philips, potrivit unui comunicat de presă Dior. „Ca o reflexie a lentilelor transparente ușor colorate, am folosit noul Diorshow On Stage Liner pentru a desena o linie de culoare atât la baza genelor superioare, cât și la baza genelor inferioare. Verde, galben, roșu, roz, albastru și gri – toate culorile sunt acolo. Am creat un efect de „camuflaj” prin machiaj, ca și cum acesta se amestecă cu fiecare pereche de ochelari. Am finisat look-ul accentuând sprâncenele cu Diorshow Brow Styler, și Diorshow Bold Brow, în timp ce m-am asigurat că arată natural”, a explicat make-up artistul.

Pentru ten…

Philips a optat pentru un aspect natural și luminos, „obținut folosind Capture Youth Glow Booster Serum, pe care l-am aplicat mai întâi pentru a crea o bază cu adevărat radioasă. Apoi, am uniformizat nuanța pielii, respectând tonul pielii fiecăreia dintre modele, cu Diorskin Forever Undercover, care conferă o acoperire minunată într-o gamă largă de nuanțe, și o finisare foarte naturală. Orice mică imperfecțiune a fost retușată cu Diorskin Forever Undercover Concealer, apoi am încheiat cu noua pudră Diorskin Mineral Nude Bronze sau Glow, pentru a reflecta lumina”, a explicat el.

Pentru buze…

„Buzele au arătat foarte natural, și au fost accentuate subtil cu Dior Addict Lip Maximizer”, a spus Philips.

Pentru unghii…

S-a optat pentru un aspect natural și îngrijit. Unghiile au fost pregătite cu Base Coat Abricot și Gel Coat.

Pentru păr…

Hairstilistul Guido Palau a ales să păstreze textura naturală a părului fiecăreia dintre modele. Fie că a fost vorba de păr creț sau drept, Palau l-a aranjat într-o parte, în așa fel încât să pună în valoare pălăriile prezentate în cadrul noii colecții.

Intră în galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini de backstage de la show-ul Dior Autumn – Winter 2018 – 2019 Ready-to-Wear.

Fotografii de: Vincent Lappartient pentru Christian Dior Parfums

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com