Crema de față a alui Kim Kardashian are un preț imens

Am aflat care este crema de față preferată a lui Kim Kardashian și costă mai mult decât ai fi crezut

Asigură-te că stai jos înainte să citești suma imensă pe care Kim Kardashian o cheltuie pe crema ei de față preferată!

Oricâte controverse ar fi în jurul lui Kim Kardashian, trebuie să recunoaștem că ne este o adevărată inspirație când vine vorba de beauty. Dacă în ceea ce privește machiajul putem spera să folosim aceleași produse pe care le folosește și ea (mai ales de când și-a lansat propria linie de machiaj), la capitolul skincare trebuie să uităm de acest vis.

Într-un story pe Instagram, Kim ne-a împărtășit care este crema ei de față preferată. Cu siguranță nu ne așteptam să aibă un preț mic, dar chiar și așa prețul imens ne-a uimit. Crema ei preferată costă nici mai mult nici mai puțin de 2000 de lei în versiunea de 50 ml. Este vorba despre crema Orchidée Imperiale de la Guerlain.

 

Această cremă este renumită pentru eficiența ei, datorată celor două tipuri de orhidee folosite. Formula sa îmbunătățește respirația celulară și luptă împotriva lipsei de oxigen la nivelul celulelor, proces asociat cu îmbătrânirea pielii.Crema de față a alui Kim Kardashian are un preț imens

În ciuda prețului enorm, se pare că este dornică să încerce ceva și mai scump. Kim Kardashian spune că de-abia așteaptă șă încerce și crema Black Orchid, tot de la Guerlain, dar cu un preț mai mult decât dublu față de aceasta.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro