Coafuri și machiaje la Met Gala 2018: accesorii extravagante, glitter și culori tari

Coafuri și machiaje la Met Gala 2018: accesorii extravagante, glitter și culori tari

Gala Met, cel mai important eveniment din calendarul anual al modei, a avut loc seara trecută la New York. Extravaganța a fost conceptul care a stat la baza ținutelor purtate de vedete pe covorul roșu, însă s-a resimțit și nivelul coafurilor și machiajelor de la Met Gala 2018. GLAMOUR îți prezintă cele mai frumoase beauty looks de la eveniment.

Anul acesta, tematica aleasă pentru Met Gala a fost inspirată de expoziția Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination de la Metropolitan Museum of Art. Tema a fost una extrem de ofertantă, dovada fiind coafurile și machiajele de la Met Gala 2018. Vedetele au purtat accesorii care mai de care mai extravagante, și în ciuda notei religioase a evenimentului, nu s-au ferit de culorile tari la nivelul buzelor și ochilor, și nici de glitter.

Coafuri și machiaje la Met Gala 2018

Dintre cele mai frumoase coafuri și machiaje la Met Gala 2018, ne-au plăcut în mod special look-urile purtate de Amber Heard, Rooney Mara și Olivia Munn. Rihanna a dus accesorizarea la un alt nivel, purtând pe cap o pălărie imensă de inspirație papală. Accesoriile semânând cu aura sfinților din icoane au fost și ele ultra purtate pe covorul roșu anul acesta, precum și cerceii supradimensionați. În materie de culori, auriul a jucat un rol extrem de important, fiind aplicat sub orice formă și pe orice zonă: de la fard de pleoape, la iluminator pentru față și corp. Cele mai tari culori au fost purtate pe buze de actrițe precum Rita Ora, Olivia Munn sau Amal Clooney, care nu s-au orientat spre imaginea inocenței absolute, ci mai degrabă spre cea a sobrietății, a puterii și a misticului.

O apariție neașteptată a fost și Emily Ratajkowski, care ne-a surprins cu o tunsoare pixie înainte de Met gala.

Cu o astfel de accesorizare încărcată, majoritatea vedetelor au optat pentru coafuri și machiaje simple la Met Gala 2018, însă de efect. Descoperă-le pe toate în galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com