10 coafuri și machiaje de la American Music Awards pe care să le porți și tu toamna asta

10 coafuri și machiaje de la American Music Awards pe care să le porți și tu toamna asta

Seara trecută, la Los Angeles, a avut loc gala de decernare a premiilor American Music Awards de anul acesta. Vedetele au defilat pe covorul roșu la Microsoft Theater în Los Angeles, California, iar noi am selectat 10 coafuri și machiaje de la American Music Awards 2018 pe care să le porți și tu toamna aceasta.

O mulțime de personaje cool din industria muzicală, și nu numai, au fost prezente aseară la American Music Awards 2018. Ne-au sărit în ochi câteva apariții de pe covorul roșu care ne vor putea servi drept sursă de inspirație pentru coafuri și machiaje de sezon.

Coafuri și machiaje de la American Music Awards 2018 pe care să le porți și tu toamna aceasta

A venit timpul să faci câteva schimbări în rutina ta de beauty pentru toamnă, iar coafurile și machiajele purtate de vedete la American Music Awards 2018 sunt inspirația perfectă.

Am selectat câteva look-uri purtate de celebrități pe covorul roșu care ne-au atras atenția prin simplitate, curaj și, în plus, sunt foarte purtabile chiar și în viața de zi cu zi.

Vedete precum Taylor Swift (care a câștigat încă o dată titlul de Artistul Anului), Jennifer Lopez, Camila Cabello sau Dua Lipa ne-au cucerit cu alegerile lor de makeup și hairstyling.

Iată care au fost cele mai frumoase coafuri și machiaje de la American Music Awards 2018 – descoperă-le pe toate în galeria foto de mai sus.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com