Coafuri primăvară-vară 2017: cele mai cool coafuri în tendințe

Tendințele pentru sezonul primăvară-vară 2017 anunță coafuri excentrice, păr cu personalitate, bucle edgy și tunsori în linii interesante. Îți spunem care sunt cele mai cool coafuri în tendințe pentru sezonul care se apropie!

În prezentările de anul acesta pentru primăvară-vară, coafurile alese de designeri pentru modele au mers pe un aer edgy, îndrăzneț, departe de un look cuminte sau discret. Coafurile wet look și cele structurate au strălucit pe podiumuri, reflecând imaginea femeii puternice, sigure pe ea.

Așa cum în tendințele de stil pentru 2017 reiau unele mai vechi, purtate chiar de Prințesa Diana, la fel și pentru coafuri, designerii s-au inspirat și din trendurile altor decenii: am putut vedea o reflexie a anilor ’70 și ’80 prin buclele strânse, culorile vesele și bretoanele neglijente.

Împletiturile, un trend etern, nu au lipsit nici ele și au arătat mai cool ca oricând: accente împletite, cozi voluminoase și coafuri complexe realizate din împletituri. Dacă ești o adeptă a părului scurt, vei găsi cu siguranță o coafură în tendințe care să îți placă, de la bob la tunsoarea pixie.

Răsfoiește galeria foto și vezi care sunt cele mai cool coafuri în tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2017!

Foto: Hepta, PixelFormula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro