8 coafuri care arată fabulos a doua zi după spălarea părului

8 coafuri care arată fabulos a doua zi după spălarea părului

Când părul este proaspăt spălat și coafat, nu te mai saturi să îți treci degetele prin el și să îl scuturi, bucuroasă de volumul pe care îl are. Din păcate, acest obicei duce la îngrășarea lui, așa că a doua zi după spălare nu va mai arăta la fel. De aceea, am selectat 8 coafuri care arată fabulos chiar și a doua zi după spălare!

Ți-am mai spus că secretul unui păr sănătos este să nu îl speli atât de des? Totuși, nu este deloc simplu să te abții să fugi la duș când nu găsești nicio coafură care să te prindă bine. De fapt, adevărul este că unele coafuri se așază mult mai frumos pe un păr ușor hidratat de uleiurile naturale, decât pe un păr electrizat și proaspăt spălat. În galeria foto de mai sus, ți-am pregătit opt coafuri pentru a doua zi după spălare.

Cum poți aranja părul în a doua zi după spălare

În cazul în care părul tău se îngrașă mai rapid decât în mod normal, sunt câteva trucuri la care poți apela pentru a-l aranja mai simplu în a doua zi după spălare. Primul și cel mai eficient truc este să aplici puțin șampon uscat. Acesta va absorbi uleiurile de la rădăcină și îți va conferi puțin mai mult volum. Un alt truc este să aplici un spray de styling, cum ar fi cele cu apă de mare, pentru ca părul tău să capete mai multă textură. În final, trebuie neapărat să încerci aceste trucuri pentru a amâna spălarea părului cu două zile, vei fi uimită de rezultat!

Iar pentru ca tu să arăți fabulos, trebuie să încerci coafurile pentru a doua zi după spălare pe care ți le-am pregătit. Descoperă-le în galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com