Coafuri pentru păr mediu: Kim Kardashian

Coafuri pentru păr mediu

Părul de lungime medie pare că nu permite la fel de multă creativitate precum părul lung, însă nu este deloc așa! Ți-am pregătit câteva coafuri pentru păr mediu care te vor cuceri. Suntem sigure că, după ce vei vedea fotografiile din galeria foto de mai sus, vei vrea să le încerci pe toate. Nu există limite, așa că experimentează cât mai mult cu părul tău.

Părul este un subiect delicat. Am auzit de o mulțime de ori persoane cu păr drept care și-ar dori bucle infinite, și persoane cu păr creț care îl vor drept. Din fericire, piața ustensilelor de styling a evoluat atât de mult în ultimii ani, încât nu există nicio coafură imposibil de realizat. Iată câteva coafuri pentru păr mediu pe care le poți realiza fără prea mult efort, atât timp cât ai câteva ustensile de bază de hairstyling.

Coafuri pentru păr mediu

Părul mediu poate fi foarte ușor de aranjat. I se potrivesc și buclele, dar și look-urile disciplinate și drepte. Îi poți face împletituri sau îl poți prinde într-un coc messy la spate. Depinde doar de ocazie și de starea ta de spirit. Iată de ce ai nevoie.

Bucle pentru păr mediu

Printre cele mai frumoase coafuri pentru păr mediu se află cele cu bucle. Buclele dezordonate, lejere, se potrivesc cel mai bine părului mediu. Îi dau un volum extraordinar! În plus, le poți asocia și unei împletituri lejere la spate. Pentru a le obține, ai nevoie de:

  • un ondulator sau o placă de păr (îți poți face bucle și placa, iată aici cum!);
  • un tratament leave-in special pentru bucle;
  • un spray de protecție termică foarte eficient;
  • fixativ.

Păr mediu drept

Părul drept nu trebuie să fie plictisitor! îl poți tapa, pentru a-i da un plus de volum, și îl poți accesoriza cu tot felul de ornamente pentru păr! Flori, mărgele, vei vedea în galeria foto de mai sus despre ce vorbim! De ce ai nevoie?

  • un tratament leave-in pentru disciplinare;
  • o placă de întins părul;
  • un spray de protecție termică;
  • opțional: un accesoriu pentru păr;
  • un piepetene pentru tapat;
  • fixativ.

Idei de coafuri pentru păr mediu

Acum că te-am convins că poți face orice cu părul mediu, vrem să îți și dăm câteva idei de coafuri pentru păr mediu. Dacă tinzi spre un look ceva mai casual, poți alege o coafură messy: bucle dezordonate sau un coc improvizat pe lângă care „au scăpat” câteva șuvițe de păr. Poți opta și pentru un messy wet look asemănător cel purtat de Kim Kardashian. Părul drept poate fi tapat și coafat minimal. Dacă ai nevoie de un look ceva mai sofisticat, tot buclele te pot salva. Cu produsul potrivit, poți obține bucle ultra ordonate, extrem de strălucitoare. Nu uita de accesoriile de care am vorbit mai sus! Acestea pot salva părul plictisitor și pot transforma complet coafura. Tot pentru o ocazie poți opta și pentru un coc împletit, sau o împletitură lejeră la spate. Nu trebuie neapărat să ai părul lung pentru a-l împleti. Un specialist va ști întotdeauna cum să împletească armonios părul mediu.

Dar destul cu teoria. În galeria foto de mai sus am selectat câteva dintre cele mai frumoase coafuri pentru păr mediu, care sperăm că te vor inspira!

Foto: Hepta

Tags:
,
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com