Coafuri lejere: 6 produse cheie pentru a le crea

Îţi facem o propunere cu adevărat tentantă: uită de programările la hairstylist şi mizează pe cartea simplităţii. De la modele la vedete şi până la socialites, iată care sunt lookurile care ne inspiră.

Nu avem timp în fiecare zi pentru un blowdry, dar odată cu luna martie am tăiat această „problemă“ de pe listă. Uităm şi de uscător? Da, însă cu o singură condiţie: şuviţele tale trebuie să fie sănătoase, culoarea, dacă te vopseşti, să fie strălucitoare iar tunsoarea plină de prospeţime. Pentru început, asigură-te că şamponul şi balsamul tău nu usucă, pentru că de aici derivă problemele părului gras, uscat sau aspru. O textură bogată şi disciplinată implică produse de bază care îi asigură părului normal hidratare suficientă. Pentru şuviţe netede şi strălucitoare, trebuie să aplici pe părul umed un produs anti-frizz care va compensa lipsa uscătorului. Lasă pentru câteva minute produsul să pătrundă în firul de păr şi aplică apoi un spray texturizant. Cel din urmă conferă părului lung un aer de lejeritate. În zilele în care ai mai mult timp la dispoziţie, îţi recomandăm însă uscătorul şi o placă de păr cu ajutorul căreia poţi crea nişte bucle lejere.

4 variante câştigătoare

  • Pentru o colorare fără risc acasă, alege culori apropiate de cele naturale şi produse lipsite de ingrediente cu potenţial alergen. Juliane Moore ne inspiră!

21st Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals - Los Angeles

  • În cazul părului gras trebuie să reduci frecvenţa spălărilor şi să şamponezi de două-trei ori de fiecare dată, clătind conştiincios. Aplică balsamul de la jumătatea părului până la vârfuri după ce l-ai uscat 15 minute cu prosopul.
  • Stilizează vârfurile unui bob de lungime medie precum Rita Ora şi poartă-l cu atitudine!

JINGLE BELL BALL DAY 2

  • Dacă vrei să încerci ceva special, o coafura tip wet look va cuceri atenţie pozitivă. După spălare piaptănă părul pe spate şi aplică pe părul umed spumă. În final, foloseşte un gel cu fixare de lungă durată şi textură densă. 

Intră în galeria foto pentru a vedea produsele de care ai nevoie pentru un păr de milioane. 

Foto Northfoto, Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro