Am aflat ce fond de ten a purtat Meghan Markle la nunta cu Prințul Harry

Coafura de nuntă a lui Meghan Markle a fost criticată pe Twitter

Am discutat deja beauty look-ul ales de Meghan Markle pentru nuntă aici. Noua Ducesă de Sussex a păstrat foarte multe elemente din stilul ei personal și a avut succes datorită simplității care a stat atât la baza machiajului, cât și la baza coafurii. Totuși, din 29 de milioane de persoane care au urmărit nunta, era imposibil să nu apară și gurile rele. Coafura de nuntă a lui Meghan Markle a fost criticată pe Twitter.

Hairstilistul Serge Normant a realizat un coc dezordonat și lejer în numai 45 de minute pentru mireasa Meghan Markle. Coafura pentru nunta regală a fost aleasă intenționat astfel, pentru ca Meghan să își poată da părul după urechi, având acest gest înrădăcinat în obiceiurile ei. Totuși, cârcotașii au criticat coafura de nuntă a lui Meghan Markle, fiind de părere că nu a fost suficient de îngrijită și sofisticată.

Coafura de nuntă a lui Meghan Markle, criticată pe Twitter

Coafura de nuntă a lui Meghan Markle a fost criticată într-o serie de postări pe Twitter.

https://twitter.com/carolmccaig/status/997844525111545857?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.refinery29.com%2F2018%2F05%2F199792%2Fmeghan-markle-royal-wedding-hair&tfw_site=refinery29

„Se pare că Meghan Markle nu a ajuns la programarea de la coafor astăzi :(”

„Meghan Markle, înțelegem că revoluționezi cocul dezordonat, dar ziua nunții tale nu este momentul potrivit să îți lași șuvițele de păr să atârne”

„Cine și-a mai dorit cu disperare ca acea șuviță de păr să fie aranjată la loc?”

Ei bine, în ciuda criticilor de pe Twitter, Normant a declarat că părul lui Meghan Markle a fost lăsat intenționat lejer și dezordonat, nefiind o greșeală de styling.

Ba mai mult, coafura de nuntă a lui Meghan Markle criticată pe Twitter a fost inspirată dintr-un look purtat de Audrey Hepburn dar și din moda anilor 1960. Înainte de ceremonie, Normant nu știa sigur dacă Meghan va purta ceva pe cap, în afară de tiara, așa că a decis să realizeze o coafură simplă, caracteristică pentru mireasă și care să nu se destrame în câteva ore, chiar dacă nu a folosit prea multe produse.

Iar deși la nuntă a purtat caracteristicul ei messy bun (lucru considerat un gest de putere de experți), prima apariție publică a lui Meghan Markle după nuntă anunță o schimbare radicală de stil.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com