Coada ponytail, potrivită pentru orice ocazie

Prietenul tău te aşteaptă pentru a merge împreună la o plimbare. Ţi-ai retuşat machiajul, ai îmbrăcat rochia cea nouă, iar ghetele pe care ai ales să le porți astăzi îți plac la nebunie! 

Şi părul? Ce faci atunci când nu ai mai mult de cinci, şase minute pentru a-ţi aranja părul şi te-ai săturat de același stil? Noi îţi prezentăm o soluţie simplă, rapidă şi uşor de realizat: ponytailul în straturi.

O idee nouă, care poate fi purtată oriunde şi în orice situaţie. Indiferent că mergi la sală, la o întâlnire sau te duci într-o zi obişnuită la job, această coafură este o soluţie promiţătoare atunci când te grăbeşti.

Pasul 1: Aplică o cremă sau o ceară de styling, pentru a face părul cât mai neted şi uşor de aranjat.

Pasul 2: Aranjează-ţi părul într-un ponytail şi prinde-l cu un elastic.

Pasul 3: După ce ai realizat ponytailul, la o distanţă de câţiva centimetri faţă de elasticul din capăt prinde-o cu altul. Repetă mişcarea până când ajungi la finalul cozii.

Pasul 4: Trage uşor de părul dintre elastice, dar ai grijă să nu-l desfaci şi să nu-l ciufuleşti. Scoate în exterior firele de păr dintre elastice pentru a crea volum.

Pasul 5: Aplică un fixativ sau un spray împotriva umidităţii pentru mai multă stabilitate şi mai mult control.

Intră în galeria foto alăturată ca să vezi stiluri de ponytail purtate în diferite ocazii.

#differentstyles: Dacă vrei să se potrivească de minune poţi accesoriza coada în funcţie de momentul în care o porţi.

Dacă mergi la sală şi urmează câteva ore în care transpiri şi munceşti din greu poart-o simplă, doar cu câteva elastice.

Pentru o simplă zi la birou poţi alege elastice într-o nuanţă cât mai apropiată de cea a părului tău, iar dacă îţi doreşti o poţi accesoriza cu o bentiţă subţire.

În cazul unui eveniment mai sofisticat, în jurul elasticelor încearcă să aplici mici flori naturale, iar dacă porţi această coafură la o plimbare liniştită prin parc optează petru una sau două agrafe simple, care să te scape de firele rebele.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro