Ciocolata cu chili este cea mai nouă inspirație pentru specialiștii în colorarea părului

Ciocolata cu chili este cea mai nouă inspirație pentru specialiștii în colorarea părului

Toamna este unul dintre cele mai gurmande anotimpuri, iar acest lucru a început să se reflecte și în zona de beauty. Ciocolata cu chili este cea mai nouă sursă de inspirație pentru specialiștii în colorarea părului, și nu este prima cu origine alimentară de până acum.

Ți-am prezentat deja 5 culori de păr de toamnă care vor face furori în noul sezon, însă pentru că trendurile sunt în continuă evoluție, iată că a apărut unul nou. Ciocolata cu chili este acum inspirația specialiștilor în colorarea părului, și este o nuanță minunată dacă vrei să treci de la brunet la roșcat, fără ca schimbarea să pară atât de dramatică.

Ciocolata cu chili, cea mai nouă inspirație pentru specialiștii în colorarea părului

O nuanță gurmandă de ciocolatiu, condimentată cu nuanțe roșiatice, și-a primit porecla de ciocolată cu chili din partea unei specialiste în colorarea părului.

Amanda Leaman este expertă în tehnica balayage și experimentează cu tot feluri de culori. Cea mai recentă sursă de inspirație a sa a fost ciocolata cu chili, din care a creat un look perfect pentru brunetele care vor o schimbare subtilă spre roșcat.

https://www.instagram.com/p/Bn9B1Cjhp4u/?taken-by=topknotbalayage

„Ciocolata cu chili. Ador această profunzime bogată de toamnă și ADOR acele șuvițe condimentate care încadrează fața și mai mult!!”, a scris Amanda, într-o postare pe Instagram. Look-ul creat de ea arată minunat și cu siguranță va deveni rapid o tendință de toamnă.

Experta în colorare spune că acest look este mai potrivit pentru persoanele cu nuanțe mai închise de brunet. Șuvițele roșiatice vor adăuga dimensiune părului, și nu vor pune probleme în momentul în care vor începe să crească rădăcinile. Leaman spune că dacă vrei să obții această nuanță, cel mai bine este să îi spui hairstilistului tău că vrei tonuri subtile de roșu și arămiu. Desigur, probabil cel mai bun rezultat îl vei obține dacă îi vei arăta fotografia publicată de Amanda Leaman pe Instagram.

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com