Cindy Crawford a cucerit Internetul cu un selfie fără machiaj

Cindy Crawford a cucerit Internetul cu un selfie fără machiaj

Una dintre primele femei care și-au consacrat titlul de supermodel în carieră, Cindy Crawford, tocmai a cucerit Internetul cu un selfie fără machiaj. Tenul vedetei arată impecabil, iar poza a primit peste 120.000 de aprecieri, unele dintre ele de la colege de breaslă sau alte celebrități îndrăgite.

Au trecut zeci de ani de când Cindy Crawford a defilat prima dată pe un catwalk, și chiar și acum, ne dovedește că frumusețea ei a rezistat testului timpului. Cindy Crawford a cucerit Internetul cu un selfie fără machiaj în care chipul ei pare să nu fi îmbătrânit.

Cindy Crawford a cucerit Internetul cu un selfie fără machiaj

„Cine se trezește devreme ajunge la sală”, a scris Cindy în descrierea selfie-ului care făcut furori pe Instagram. Este o fotografie cu fostul fotomodel fără machiaj, la fitness, arătând superb, ca de obicei.

View this post on Instagram

Early bird hits the gym.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Celebrități precum Reese Witherspoon, Olivia Munn sau Lily Aldridge i-au apreciat postarea. Ellen Pompeo, faimoasa prezentatoare TV, i-a lăsat chiar și un comentariu: „Ești atât de frumoasă”. Urmăritorii fostului fotomodel au dat like în masă la selfie-ul fără make-up și au lăsat aproape 2.000 de comentarii pline de complimente și mesaje de admirație.

Secretul lui Cindy anti-îmbătrânire? În 2016, într-un interviu acordat Refinery29, vedeta spunea că pur și simplu este conștientă că nu are cum să oprească timpul: „Există foarte multă presiune asupra femeilor să, ei bine, să nu îmbătrânească”. „Probabil că eu sunt și mai sensibilă la ea – dar nu poți continua să urmărești acest lucru imposibil… pe cât de mult încerc să am grijă de mine, tot nu arăt ca fiica mea când mă trezesc dimineața – și nu vreau să mă simt rău în legătură cu asta”, spunea ea, comparându-se cu fiica ei, Kaia Gerber.

View this post on Instagram

Reunited and it feels so good ❤️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Doi ani mai târziu, descoperim o Cindy Crawford radioasă, care nu se teme de îmbătrânire și nici să își afișeze chipul dezbrăcat pe social media. Go, Cindy!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com