Chrissy Teigen a publicat imagini neretușate cu trupul ei după a doua sarcină

Chrissy Teigen a publicat imagini neretușate cu trupul ei după a doua sarcină

Sarcina afectează radical trupul unei femei, iar celebritățile nu sunt ferite de acest proces natural de transformare. Chrissy Teigen a purtat în pântece nu unul, ci doi copii, iar semnele rămase sunt permanente. Chrissy a publicat imagini neretușate cu corpul ei după a doua sarcină, câștigând, încă o dată, admirația mămicilor care o urmăresc.

Soția lui John Legend are o prezență cât se poate de onestă în social media. În trecut, a mai publicat o fotografie cu vergeturile sale, îndemnând și alte femei să se accepte așa cum sunt. Acum, Chrissy Teigen a publicat imagini neretușate cu trupul ei după a doua sarcină, gest pe care admiratoarele ei l-au perceput ca pe o gură de aer proaspăt.

Chrissy Teigen a publicat imagini neretușate cu trupul ei

Pe Insta Stories și pe Twitter, Chrissy Teigen a publicat imagini neretușate cu trupul ei, arătând semnele cu care a rămas după cea de-a doua sarcină.

În clip se vede cum pe pielea vedetei au apărut vergeturi proaspete, iar abdomenul ei a rămas încă rotunjit, la trei luni după naștere.

Pentru că alte celebrități par să iasă din maternitate ca din cutie, fără noi imperfecțiuni ori kilograme în plus, postarea lui Chrissy Teigen a fost considerată o gură de aer proaspăt de mămicile care o urmăresc, care la rândul lor s-au confruntat cu aceste transformări corporale după sarcină.

O utilizatoare a luat chiar exemplul fostului fotomodel și a decis să publice o fotografie cu abdomenul său brăzdat de vergeturi și cicatrici, fiind mama a cinci copii.

https://twitter.com/_Jeannie5_/status/1024105666624012288

„Nu pot să cred că fac asta, căci nimeni nu mi-a văzut burta din 2001, asta a fost de fapt chiar o zi bună. Cinci copii (mari), piele întinsă, multiple cicatrici de la operația la vezica biliară, însă sunt eu și nu aș schimba nimic. Corp adevărat de mamă”, a scris utilizatoarea.

Alte admiratoare au răspuns doar cu mesaje pline de cuvinte frumoase. „Corpul tău de mămică este frumos și sunt atât de fericită că te simți confortabilă să îl postezi în toată gloria sa”, i-a scris o fană. „Ador cât de deschisă ești, mă face să mă simt mai bine în legătură cu faptul că nu am reușit să îmi revin la fel de repede ca după primul copil”, a scris o alta.

Gestul lui Chrissy Teigen de a posta imagini neretușate cu corpul ei după a doua sarcină a fost vast apreciat pe rețelele sociale și, în trecut, a dezvăluit cum reușesc vedetele să revină la silueta inițială atât de repede, după ce au născut.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com