Chrissy Teigen lansează o nouă colecție de produse de machiaj

Chrissy Teigen lansează o nouă colecție de produse de machiaj

Chrissy Teigen a profitat de apariția pe covorul roșu la Premiile Emmy 2018 pentru a anunța lansarea unei noi colecții de produse de machiaj. Vedeta colaborează încă o dată cu brandul Becca Cosmetics pentru această lansare.

Look-ul purtat de Chrissy Teigen la Premiile Emmy 2018 a avut la bază nuanțe neutre, bronzante, pământii, iar ca de obicei vedeta a strălucit pe covorul roșu. Make-up artistul ei, Mary Phillips, a dezvăluit toate detaliile de culise, însă a și anunțat pentru prima oară noua colecție de produse de machiaj pe care Chrissy o lansează împreună cu Becca.

Chrissy Teigen lansează o nouă colecție de produse de machiaj

Apariția lui Chrissy Teigen la Premiile Emmy 2018 ne-a atras atenția datorită machiajului smokey-eyes în nuanțe pământii bronzante. Se pare că secretul look-ului ei a stat într-o nouă colecție de produse de machiaj create de ea însăși, în colaborare cu Becca Cosmetics.

https://www.instagram.com/p/Bn2e3kalAEr/?taken-by=maryphillips

„În seara aceasta am vrut ca ochii lui Chrissy să fie în centrul atenției, ușor șterși și sexy, dar foarte blânzi. Continuați să citiți pentru explicația completă”, a scris Mary Phillips pe Instagram, unde a publicat o fotografie cu Chrissy și John.

În continuare, Phillips a explicat că la bază au stat produse ale unor branduri faimoase precum La Mer sau Nudestix, dar și produse încă nelansate de colecția Becca x Chrissy. Conform detaliilor oferite de make-up artist, fanii se pot aștepta la o nouă paletă de farduri de pleoape (care arată foarte promițător!), un gloss de buze dar și un iluminator, care i-a oferit vedetei un luciu natural pe pomeți. „Partea noastră preferată pentru a finisa look-ul, am folosit un alt produs de iluminare secret din noua colecție #BECCAxCHRISSY pentru a ilumina pomeții, colțurile interioare ale ochilor, zona de sub sprâncene și o atingere pe arcul lui Cupidon”, a scris Mary Phillips.

Ce mod mai bun pentru a promova o nouă colecție de produse de machiaj dacă nu printr-un look pe covorul roșu? Apariția lui Chrissy Teigen la Premiile Emmy ne-a cucerit cu siguranță, așa că abia așteptăm să vedem pe îndelete noile produse. Vezi aici celelalte beauty look-uri care ne-au atras atenția la Premiile Emmy 2018.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com