Charlize Theron are o percepție sănătoasă asupra îmbătrânirii și ar trebui să-i luăm exemplul

Charlize Theron are o percepție sănătoasă asupra îmbătrânirii și ar trebui să-i luăm exemplul

Una dintre femeile pe care le admirăm cel mai mult, Charlize Theron, a împărtășit câteva secrete de frumusețe, dar a vorbit și despre filosofia ei de viață. Charlize Theron are o percepție sănătoasă asupra îmbătrânirii, și ar trebui să-i luăm exemplul.

Ce înseamnă trecerea timpului pentru o femeie care pare să nu îmbătrânească niciodată? Charlize Theron nu se teme deloc de îmbătrânire, nu încearcă să i se împotrivească și ne sfătuiește și pe noi să facem la fel. Într-un interviu acordat publicației InStyle, actrița a vorbit despre frumusețe, percepții și riduri.

Charlize Theron are o percepție sănătoasă asupra îmbătrânirii și ar trebui să-i luăm exemplul

Charlize Theron este chipul pe care îl vedem de mai bine de zece ani în campaniile parfumate Dior J’Adore. Este imaginea unui produs pe care îl poartă pe piele indiferent cât de aglomerat este programul ei.

„La 5.45, ora la care mă trezesc, încerc să pregătesc doi copii pentru școală, și sunt norocoasă dacă apuc să mă spăl pe dinți. Dar de asemenea sunt norocoasă să am câteva sticluțe de Dior pe o comodă în garderobă, iar singurul lucru pe care îl fac este să îl pulverizez piele. Face parte din ritualul meu de dimineață. De fapt, are întâietate în fața spălatului pe dinți, lucru pe care îl fac la 7, când ajung acasă – vreau să fiu explicită, pentru ca oamenii să nu creadă că am o igienă dentară oribilă”, a explicat actrița.

În tot acest timp, Charlize pare că a fost complet imună timpului, însă dacă o întrebi pe ea, nu este pregătită să confirme acest lucru. „Sunt zile în care îmi iubesc chipul și nu am probleme cu ridurile din jurul gurii ori din jurul ochilor. Apoi sunt zile în care ne spunem nouă însene, „Oh, Doamne, poate este momentul să îmi fac un lifting facial”. Iar asta este OK. Nu înseamnă că nu vreau să îmbătrânesc. Cu cât mai mult înțelegem că este un lucru normal care face parte din tot procesul, cu atât mai mult vom reuși să scăpăm de presiune. Fii îngăduitoare cu tine însăți. Trăiește fiecare zi așa cum e, și asta e tot”, a explicat ea.

Charlize Theron are o percepție sănătoasă asupra îmbătrânirii, pe care cu toate ar trebui să o adoptăm.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com