Cele mai spectaculoase unghii cu gel cu modele de Halloween 2017

Se apropie momentul perfect pentru a experimenta cele mai trăsnite manichiuri cu gel. Ți-am pregătit cele mai spectaculoase unghii cu gel cu modele de Halloween 2017!

În crearea look-ului perfect pentru Halloween, și cel mai mic detaliu trebuie luat în seamă. O manichiură spectaculoasă îți poate scoate look-ul din anonimat, oricât de simplu ar fi acesta. Dar pentru a te putea bucura de forme inedite și modele elaborate, cea mai bună soluție sunt unghiile cu gel.

Nu, nici măcar de Halloween nu sunt potrivite acele unghii extrem de lungi (doar dacă vrei să obții efectul de gheare), însă pe unghiile cu gel modelele de Halloween pot fi valorificate la maximum. Poți desena orice simbol al acestei sărbători, poți încerca orice aplicație și cele mai trăsnite forme: îți poți lăsa creativitatea să zburde.

Cele mai populare modele de unghii cu gel pentru Halloween 2017

Dacă nu vrei să atragi atenția prea tare cu manichiura ta, te poți orienta spre o manichiură simplă uni, cu aplicații discrete. Pentru a fi în ton cu sărbătoarea, alege culorile tradiționale de Halloween: negru și portocaliu.

Însă dacă îți dorești o manichiură într-adevăr spectaculoasă, apelează la modelele care se inspiră din toate simbolurile acestei sărbători. Unghiile de groază, cu aspect vânăt sau rănit sunt foarte în vogă și vor atrage toate privirile (fie ele admirative sau compătimitoare). Dacă vrei să explorezi latura artistică a manichiurii pentru Halloween, alege modele cu desene ale simbolurilor clasice: dovleci, cranii, zombie, mumii, lilieci sau pânze de păianjen. Nu trebuie să te temi că manichiura ta va fi foarte încărcată: pentru look-ul de Halloween este permis. Așa că dacă îți dorești toate simbolurile într-o singură manichiură, urmează-ți dorința liniștită.

Unghiile cu gel cu modele pentru Halloween 2017 de pe Instagram te vor convinge că o manichiură mix&match este o alegere sigură. Intră în galeria foto și descoperă și alte idei de modele pentru unghiile cu gel pe care să le porți la petrecerea de Halloween!

Legenda Halloween

Halloween este o sărbătoare de origine celtică: sărbătorită în noaptea de 31 octombrie. Pentru populaţiile celtice de odinioară era un festival al umbrelor, o ocazie deosebită de a intra în contact cu fiinţele de pe celălalt tărâm. Tocmai de aceea numele provine de la expresia All Hallows’ Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților. Imaginile simbolice de Halloween provin din mai multe surse: operele literare de ficțiune gotică și horror (cum ar fi romanele Frankenstein și Dracula) și din filmele horror clasice (ca Frankenstein și Mumia). Printre alte imagini de Halloween se numără temele morții, răului și ocultului, sau monștrii legendari. Culorile tradiționale ale sărbătorii sunt negru și portocaliu.

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro