Cele mai populare culori de fard de pleoape pentru toamnă, conform Pinterest

Cele mai populare culori de fard de pleoape pentru toamnă, conform Pinterest

Dacă de obicei mizăm pe culori calde, neutre sau pământii pe timp de toamnă, cele mai populare culori de fard de pleoape pentru toamna aceasta ne-au luat prin surprindere. Iată care sunt acestea, conform Pinterest.

Începutul sezonului rece ne face, de obicei, să optăm pentru nuanțe calde, inspirate din natură. Așa am fi tentate să credem, însă topul Pinterest cu cele mai populare culori de fard de pleoape pentru toamnă ne-a întrecut orice așteptare.

Cele mai populare culori de fard de pleoape pentru toamnă, conform Pinterest

Așa cum ne-am obișnuit deja, platforma Pinterest a publicat un raport privind căutările pasionatelor de beauty, iar astfel aflăm care sunt cele mai populare culori de fard de pleoape pentru toamnă.

În Statele Unite ale Americii, cea mai populară culoare de fard de pleoape este mov, un termen care a crescut cu 52% în căutările utilizatoarelor. Movul americanilor și culoarea cea mai populară din Australia, rose gold, sunt cele mai previzibile opțiuni pentru sezon, dintre toate cele publicate.

Ne-au luat prin surprindere Germania, cu o creștere de 53% în căutări a culorii verde de fard de pleoape, dar și Mexicul, cu o ascensiune covârșitoare de 302% în căutări a culorii albastre. În Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a triumfat argintiul, o nuanță perfectă pentru petrecerile de sezon.

Concluzia pe care o putem trage din rezultatele publicate de Pinterest este că pasionatele de beauty sunt din ce în ce mai îndrăznețe, și nu se mai tem să poarte culori aprinse pe pleoape. Acest lucru este o veste bună și pentru brandurile renumite pentru paletele de fard de pleoape, care au început la rândul lor să facă alegeri mai curajoase din punct de vedere cromatic. Un exemplu este paleta Naked Cherry de la Urban Decay, care urmează să ajungă curând și în România. Branduri precum Anastasia Beverly Hills ori Kat Von D au anticipat demult acest trend, astfel că au o varietate de produse în culori intense.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com