Cele mai populare 5 rujuri de pe Pinterest în acest moment

Rujurile sunt probabil cea mai comună dependență printre beauty addicts: oricât de multe nuanțe și texturi ai avea deja, tot găsești mereu unul nou de care „chiar ai nevoie” și așa aduni o colecție impresionantă. Însă dintre toate produsele care se găsesc pe piață, există câteva care se remarcă și se regăsesc în preferințele tuturor, așa cum sunt aceste 5 rujuri care au fost distribuite de mii de ori pe Pinterest.

Pinterest poate fi o sursă foarte bună de inspirație atunci când ești în căutarea unui produs cosmetic pentru că este foarte ușor să îți dai seama care sunt cele mai bune: au un număr impresionant de distribuiri. De pe Pinterest am descoperit unul dintre cel mai bune geluri de sprâncene și rujul nude iubit de toată lumea, iar acum a venit momentul să aflăm care sunt cele mai populare 5 rujuri de pe platforma care ne inspiră ori de câte ori avem nevoie.

Publicația Allure a cerut experților Pinterest să dezvăluie care sunt cele mai distribuite pin-uri cu rujuri, fie că vorbim de texturi care creează dependență sau de culori electrizante. Ți le dezvăluim în galeria foto pentru a nu rata aceste minunății care au cucerit pe toată lumea!

Foto: Pinterest, Shutterstock

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro