Cele mai noi formule pentru dependenții de skincare

Cele mai noi formule pentru dependenții de skincare

Ai o pasiune pentru produsele de îngrijire a pielii care au fost studiate de laboratoare prestigioase și promit rezultate pe măsură? Daniela Nițulescu a identificat câteva dintre cele mai lăudate apariții ale momentului.

Curățare, exfoliere, hidratare, iluminare, regenerare – pielea ta are nevoie de toate și nu oricum, ci cu formule care funcționează de la prima folosire, iar efectele lor se văd tot mai bine în timp. Da, exact asta am căutat și în lansările momentului. Iată ce am descoperit:

1. Clinique a lansat două surse prețioase de vitamina C – atât de lăudată pentru legătura strânsă pe care o are cu tinerețea (da, e bine să știi cu cine să te împrietenești). Primul, Daily Booster Fresh Pressed, 369 lei, este un booster zilnic cu 10% vitamina C, care accelerează efectul cremei tale hidratante. Amestecă două picături de booster cu produsul favorit și vei vedea imediat efectul de iluminare. Apoi, este și o nouă frontieră în curățarea tenului: pudra Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser, 129 lei/14 gr. Textura foarte fină se activează în contact cu apa și oferă un aspect radios oricărui tip de ten. Și, da, poți folosi această pudră în fiecare dimineață; este special concepută pentru a nu usca pielea. Dar oare poți asocia cele două produse? Desigur!

Cele mai noi formule pentru dependenții de skincare Cele mai noi formule pentru dependenții de skincare

 

 

 

 

2. Laboratoarele Pierre Fabre sunt cele care stau în spatele formulelor Galénic. Noul serum Aqua Infini Water Booster, 177 lei, are ca ingredient principal floarea de piatră, o plantă din deșertul mexican Chihuahua, care nu moare niciodată. Secretul ei? Atrage apa din mediul înconjurător ca un burete. Pe lângă prețiosul ingredient, mai sunt și altele, a căror eficiență este cunoscută de ceva vreme: acid hialuronic, glicerină, betaină și uleiuri impermeabile care formează pe suprafața pielii un film invizibil care reține apa în țesuturi.

Cele mai noi formule pentru dependenții de skincare

3. Persoanele cu pielea sensibilă cred, de cele mai multe ori, că nu au voie să își exfolieze pielea și că nu se pot bucura de beneficiile acesteia. Greșit! Tot ce trebuie să faci este să alegi produsul potrivit. Masca exfoliantă Énergie de Vie, Lancôme este un produs 2 în 1, o mască eficientă, care hidratează în profunzime și calmează pielea în doar trei minute. În acest timp, tenul este și exfoliat cu blândețe, purifiat și iluminat cu ingrediente naturale din lămâie și perle de jojoba. Mai mult, această mască conține 10% glicerină care îți face pielea mai puternică și o pregătește pentru exfoliere.

Cele mai noi formule pentru dependenții de skincare

4. Dacă îți plac produsele polivalente, îți poți freca palmele de mulțumire. Noul serum Hydra Life Deep Hydration Sorbet Water Essence, Dior, 277 lei, are o formulă concentrată în extract de plantă de Mallow și frunze de Haberlea, cu o triplă acțiune. Te vei bucura de ultra-hidratarea specifică unui serum, plusul de luminozitate dat de un peeling blând și efectul tonifiant al unei loțiuni. Da, cu un singur produs!

Cele mai noi formule pentru dependenții de skincare
5. Ten tern, aspect neuniform, pete pigmentare? Le poți atenua cu masca Brightening Solutions, de la Dr. Jart+, 28 lei (sephora.ro). Este o mască pe suport textil, bogată în microfibre mătăsoase și hidratante, care conține ingrediente eficiente pentru o strălucire naturală. Te înscriu pentru o clipă la cursul de chimie și te informez: are în compoziție glutathion, un puternic antioxidant responsabil cu uniformizarea nuanței tenului și diminuarea petelor închise și a depigmentărilor, dar și nicotinamidă și alpha-bisabolol, care împreună sunt un duo dinamic cu proprietăti de luminozitate, pentru un ten tânăr și radios.

Cele mai noi formule pentru dependenții de skincare

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro