Cele mai importante tendințe de machiaj pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018

Tendințele de machiaj ale sezonului toamnă-iarnă 2017-2018 sunt atât de variate și contrastante, încât oricine își poate găsi ceva care să i se potrivească. De la blocuri de culoare pe pleoape, rujuri în nuanțe îndrăznețe și gene supradimensionate până la look-uri foarte naturale sau „no make-up make-up”,  toate și-au găsit locul în tendințele de machiaj ale acestui sezon.

Renunțăm la look-urile bronzante și culorile aprinse de ruj pe care le-am purtat toată vara și facem trecerea la trendurile de machiaj ale sezonului toamnă-iarnă 2017-2018. Nu îți face griji, sunt cel puțin la fel de ofertante! Fie că ești adepta acelor look-uri sobre și vampy tipice sezonului rece, fie că ești fana look-urilor colorate, tendințele de machiaj ale sezonului te vor încânta deopotrivă.

Ce stiluri de machiaj se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2017-2018

Machiajul smokey în nuanțe de negru estompat și buzele vampy nu aveau cum să lipsească din tendințele acestui sezon, însă culorile intense, în nuanțe aproape neon, sunt o apariție surprinzătoare pentru machiajul din sezonul toamnă-iarnă 2017-2018. De asemenea, un trend care atrage atenția sunt genele supradimensionate, aplicate de această dată pe pleoapa inferioară.

Descoperă cele mai importante tendințe de machiaj ale sezonului toamnă-iarnă 2017-2018 în galeria foto!

Foto: PixelFormula, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro