Cele mai grave greșeli pe care le faci împotriva părului tău creț

Părul creț poate fi o bincuvântare dacă știi cum să îl îngrijești și să îl stilizezi. În cele mai multe dintre cazuri, lucrurile nu stau așa și ajungem să nu ne apreciem părul creț din cauza unor greșeli pe care chiar noi le comitem.

Este binecunoscută nemulțumirea noastră, a femeilor, în legătură cu părul și dorința constantă de a-l schimba. Dacă te numeri printre norocoasele care au părul creț, de câte ori nu ai zis: „Cât îmi doresc să fi avut părul drept!”?

Dacă părul tău creț nu este în cea mai bună formă, este de înțeles că nu îți place și vrei să îl transformi. Însă trebuie să iei în considerare un lucru: nu natura este responsabilă pentru aspectul nesatisfăcător al părului tău, ci tu, prin greșelile pe care le faci. De câte ori te-ai uitat la pozele Shakirei și ai spus: „Dacă și părul meu ar fi stat așa, l-aș fi purtat creț”?

Ei bine, și părul tău creț poate arăta ca al Shakirei dacă îl îngrijești corespunzător. Intră în galeria foto și descoperă cele mai comune greșeli pe care le faci în îngrijirea și aranjarea părul creț!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro