Cele mai frumoase machiaje de la BAFTA 2018: Angelina Jolie

Cele mai frumoase machiaje de la premiile BAFTA 2018

O nouă ediție plină de glamour a premiilor BAFTA a avut loc seara trecută la Royal Albert Hall, în Londra. Vei înțelege imediat la ce ne referim când vei vedea cele mai frumoase machiaje de la BAFTA 2018, pe care le-am selectat în galeria foto de mai sus.

Celebritățile au pășit pe covorul roșu purtând încă o dată ținute negre, cu excepția Ducesei de Cambridge, care a avut un motiv întemeiat să se abată de la „regulă”. Machiajele pentru care au optat vedetele au putut fi împărțite în două mari categorii: minimaliste și maximaliste.

Cele mai frumoase machiaje de la BAFTA 2018

Când spunem minimaliste, ne referim la vedetele care au purtat extrem de puține produse pe chip. Saoirse Ronan și-a scos ochii albaștri în evidență cu ajutorul unui eyeliner/fard roșu aplicat extrem de subtil, iar pe buze a optat pentru un ruj nude. Jennifer Lawrence a optat pentru clasicul ruj roșu, echilibrat în jumătatea de sus a feței cu ajutorul mascarei. Și Margot Robbie a avut o apariție extrem de simplă și fresh: ten curat, mascara și un gloss nude.

Pe de altă parte, printre cele mai frumoase machiaje de la BAFTA 2018 au fost și cele maximaliste, intense. Vorbim despre smokey eyes-ul purtat de Angelina Jolie și Kate Mara, pe care ambele frumoase vedetele au ales să îl combine cu un ruj nude. Și Emma Roberts a adoptat acest look intens, căruia i-a dat un plus de glamour cu ajutorul unui gloss, la fel și Kate Middleton. O combinație extrem de sexy a fost cea dintre rujul roșu și eyeliner-ul aplicat sub formă de cateye. Lupita Nyong’o a purtat cu eleganță acest make-up pe covorul roșu.

Pentru a vedea exact despre ce vorbim, intră în galeria foto de mai sus, unde vei regăsi multe alte machiaje de la BAFTA 2018. Vedetele au strălucit la gala de seara trecută, iată și care au fost câștigătorii.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com