Cele mai frumoase împletituri pentru păr lung

Părul lung este frumos și spectaculos fără să necesite coafuri deosebite. Însă dacă vrei să atragi cu adevărat toate privirile, trebuie să încerci aceste împletituri pentru păr lung!

Credem că nu există coafuri mai comode, mai versatile și mai spectaculoase decât împletiturile. Fie că vrei un look simplu de zi, fie unul mai sofisticat, există o împletitură pentru toate gusturile. În plus, sunt alegerea perfectă în zilele în care părul tău nu este chiar în cea mai bună formă și refuză să stea așa cum ți-ai dori tu.

Însă pentru orice purtătoare de păr lung, împletiturile sunt o adevărată provocare: nu oricine are răbdarea necesară pentru a împleti un păr lung până în talie. Totuși, rezultatul final întotdeauna va merita, așa că adună-ți toată energia și experimentează tot felul de împletituri pe cosițele tale demne de o Rapunzel modernă. Îți oferim mai departe toate sfaturile pentru a realiza cele mai frumoase împletituri pe părul lung, precum și inspirația necesară!

Cum realizezi ușor împletituri pe părul lung

Problema cea mai mare în cazul părului lung este că se încurcă foarte repede. Și oricine a încercat vreodată o împletitură știe cât chin implică împletirea unui păr încurcat. Așa că pregătirea părului pentru împletit începe chiar de la spălare: nu sări niciodată peste balsam. Acesta îți va lăsa părul delicat și ușor de pieptănat, exact așa cum ai nevoie de el pentru a realiza cele mai frumoase împletituri.

Cum realizezi împletitura spic

Cum realizezi împletitura coadă de pește

Cum realizezi împletitura olandeză

Cum realizezi împletitura sfoară

Acum că știi cum se realizează principalele tipuri de împletituri, aruncă un ochi în galeria foto și inspiră-te din cele mai frumoase împletituri pentru păr lung. Sunt atât de frumoase încât vrei vrea să le recreezi imediat, iar lungimea părului tău nu te va mai da înapoi!

Foto: Instagram, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro