Cele mai frumoase cozi de cal din toate timpurile

Este confortabilă, simplu de purtat și arată bine cu orice ținută: coada de cal va rămâne în topul preferințelor noastre pentru mult timp. Pentru puțină inspirație, să aruncăm o privire la cele mai frumoase cozi de cal din toate timpurile!

Deși are un aer modern, coada de cal este purtată încă din era frumuseții clasice, chiar și de Brigitte Bardot sau Audrey Hepburn. De atunci și până în prezent, coada nu a dispărut nicio clipă din peisajul coafurilor noastre preferate. O vedem în viața de zi cu zi, pe stradă, la serviciu, la sală, în parc și chiar la evenimente elegante și pe covorul roșu.

De ce ne place atât de mult? Pentru că este versatilă, arată foarte diferit de la un păr la altul, poate fi purtată într-un număr infinit de moduri, este salvatoare în zilele în care părul este încăpățânat și ți-o poți face cu ușurință singură.

Am adunat la un loc cele mai frumoase cozi de cal din toate timpurile, de la Audrey Hepburn până la ducesa Kate Middleton. Admiră-le și inspiră-te din galeria foto!

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro