Cele mai frumoase coafuri și machiaje la Video Music Awards 2018

Cele mai frumoase coafuri și machiaje la Video Music Awards 2018

Celebritățile s-au adunat seara trecută la New York’s Radio City Music Hall pentru o nouă ediție a premiilor Video Music Awards. Artistele au pășit pe covorul roșu (de fapt, roz) după ore întregi petrecute la machiaj și coafură, așa că de ce să nu ne inspirăm din look-urile lor. Iată care au fost cele mai frumoase coafuri și machiaje la VMA 2018.

Cele mai frumoase coafuri și machiaje la VMA 2018

Desigur că prima pe lista noastră cu cele mai frumoase coafuri și machiaje la VMA 2018 va fi Cardi B, căci cântăreața a avut prima apariție după naștere și a sărbătorit-o cu un look nou. Cardi a purtat o tunsoare scurtă la eveniment cu care și-a surprins plăcut fanii (vezi reacțiile lor aici).

Înainte să aflăm cu toții câștigătorii la premiile Video Music Awards 2018, vedetele au defilat în fața fotografilor pe covorul roz și iată care sunt beauty look-urile ce au ieșit cel mai tare în evidență. Multe artiste au optat pentru machiaje clasice cu care nu poți da greș, însă am văzut și tușe îndrăznețe de culoare și coafuri glam numai bune de purtat la astfel de evenimente.

Intră în galeria foto de mai sus pentru a descoperi cele mai frumoase coafuri și machiaje la VMA 2018, ți le-am prezentat pe toate acolo.

Foto: Hepta/ Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com