Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Premiile Emmy 2018

Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Premiile Emmy 2018

Celebritățile au strălucit seara trecută pe covorul roșu de la Microsoft Theater, Los Angeles. Iată care au fost cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Premiile Emmy 2018, eveniment care a ajuns la cea de-a 70-a ediție anul acesta.

Ne-am delectat seara trecută cu alegerile de beauty făcute de vedetele care au pășit pe covorul roșu, căci le-am urmărit în fiecare moment. Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Premiile Emmy 2018 ne-au atras, cu siguranță, atenția.

Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Premiile Emmy 2018

Printre celebritățile prezente la eveniment s-au numărat Tracee Ellis Ross, Sarah Paulson, Rachel Brosnahan, Evan Rachel Wood, Scarlett Johansson și multe altele, așa că ne-a fost greu să alegem o preferată. Totuși, am selectat câteva look-uri care au ieșit în evidență și au reușit să ne atragă atenția într-un mod pozitiv. Ne-au surprins culorile tari pe buze, dar și pe pleoape, semn că vedetele au dat iama în trendurile noului sezon, pe care abia așteptăm să le încercăm și noi toamna aceasta. Cât despre coafuri, fotografiile vorbesc de la sine.

Descoperă cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Premiile Emmy 2018 în galeria foto de mai sus. Iar dacă ești curioasă dacă preferații tăi au fost premiați, poți verifica aici lista câștigătorilor la Premiile Emmy 2018.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com