Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Met Gala din toate timpurile

Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Met Gala din toate timpurile

Cel mai important eveniment din calendarul anual al modei, Met Gala, va avea loc în această seară la New York. Abia așteptăm să vedem ținutele, coafurile și machiajele alese de vedete anul acesta pentru tematica numită Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. Până una alta, ca mult-așteptatul eveniment să nu ne prindă pe nepregătite, recapitulăm împreună cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Met Gala din toate timpurile.

Se apropie una dintre cele mai controversate ediții ale Met Gala! Expoziția de anul acesta explorează dialogul dintre arta religioasă și piesele spectaculoase de modă, așa că ne așteptăm la apariții spectaculoase, inedite, demne de tematica aleasă. Met Gala sărbătorește 70 de ani de evenimente grandioase și apariții care mai de care mai sofisticate pe covorul roșu.

Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Met Gala

Multe look-uri alese de vedete pentru Met Gala au rămas în memoria tuturor ca fiind cele mai frumoase la acel moment. Este cazul să le revedem și să le trecem în revistă ca fiind cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Met Gala din toate timpurile. Noi le-am adunat în galeria foto de mai sus, unde le poți descoperi pe toate!

Iar dacă te pasionează mai mult moda, rochiile elegante, sofisticate și ținutele care au rămas în istorie, trebuie neapărat să vezi 10 cele mai iconice apariții ale tuturor timpurilor pe covorul roșu al Met Gala.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com