Cele mai frumoase coafuri și machiaje ale vedetelor la Coachella 2018

Cele mai frumoase coafuri și machiaje ale vedetelor la Coachella 2018

Coachella a dat startul marilor festivale de anul acesta. A început, oficial, sezonul ținutelor, coafurilor și machiajelor de festival, iar vedetele nu au putut să rateze ocazia de a-și face intrarea grandioasă. Îți prezentăm cele mai frumoase coafuri și machiaje ale vedetelor prezente la Coachella 2018.

Faimosul festival de muzică Coachella nu este doar un prilej de distracție, ci și locul unde sunt dictate trendurile de hairstyling și machiaj care vor domina următorul sezon de festivaluri.  Cele mai frumoase coafuri și machiaje ale vedetelor la Coachella 2018 vor deveni surse de inspirație pentru noi toate, în ceea ce privește look-urile pe care le vom alege pentru următoarele evenimente.

Coafuri și machiaje ale vedetelor la Coachella 2018

Numeroase staruri și-au făcut apariția la festivalul din California. Vă spunem doar atât: cele mai frumoase coafuri și machiaje ale vedetelor la Coachella 2018 s-au împărțit între două extreme: ultra-natural și excesiv.

Anul acesta, au fost foarte prezente accesorile de păr tip scrunchie, machiajul boho, natural, iar pe de altă parte, unele vedete au ales să exagereze cu glitter-ul și accesorizarea. Din această categorie face parte și Rihanna, care a purtat o mască pe toată fața, lăsând la vedere doar ochii machiați intens cu glitter.

Descoperă cele mai frumoase coafuri și machiaje ale vedetelor la Coachella 2018 în galeria foto de mai sus.

Foto: Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com