Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018 Allison Williams

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018

Seara trecută a avut loc cea de-a 90-a ediție a Premiilor Oscar. Glamourosul eveniment a avut loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, locație unde vedetele au purtat pe covorul roșu cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018. Bucle lejere, coafuri elegante și strălucitoare și tunsori inspirate din tendințele care vor domina 2018, le-am admirat pe toate și le-am strâns în galeria foto de mai sus.

În fiecare an, gala Premiilor Academiei este prilejul perfect pentru ca celebritățile să defileze pe covorul roșu purtând cele mai sofisticate haine, completate de coafuri și machiaje deosebite. Și anul acesta, printre vedetele care au purtat cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018 s-au numărat Allison Williams, Gal Gadot, Jennifer Garner și multe altele care ne-au obișnuit cu stilul lor distins. Iată look-urile și hairstylingurile care ne-au atras atenția de această dată.

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018

Trenduri de hairstyling la Premiile Oscar

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018 s-au remarcat prin eleganță și simplitate. Buclele, fie ele lejere sau ordonate, au fost preferatele celebrităților anul acesta, și au fost purtate pe toate lungimile de păr: lung, mediu și scurt. Un alt trend major a fost părul natural, foarte puțin aranjat, ca ieșit din pat, un trend numit de marii designeri „bed-head”. Iată cum au ales vedetele să poarte aceste coafuri la gala Premiilor Academiei.

Allison Williams

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018 Allison Williams

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018

În topul celor mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018 am ales-o pe Allison Williams. Actrița a optat pentru bucle lejere, dar sofisticate și extrem de strălucitoare. O coafură elegantă perfectă pentru persoanele cu păr de lungime medie, însă care poate fi adaptată și părului scurt. Pe noi cu siguranță ne-a convins să o includem în acest top!

Gal Gadot

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018 Gal Gadot

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018

Gal Gadot surprinde, ca de obicei, prin simplitate, și reușește să creeze un look de o eleganță deosebită, fără a depune niciun efort. Actrița și-a purtat părul strâns, iar în partea din față și-a lăsat cărare pe o parte, șuvițele atârnând lejer și încadrând armonios conturul feței. Nu puteam să ignorăm această coafură minimalistă!

Mary J. Blige

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018 Mary J. Blige

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018

Mary J. Blige a adoptat un look ceva mai rebel, cu care ne-a cucerit și a ajuns în topul celor mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018. Coafura purtată de ea este perfectă pentru părul scurt, și este perfectă pentru un astfel de eveniment.

Laura Dern

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018 Laura Dern

Cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018

Mai avem nevoie de vreo dovadă că buclele sunt trendul major al acestui an în materie de coafuri? Laura Dern a pășit pe covorul roșu purtând un hairstyling simplu de realizat, dar sofisticat. Buclele sale ordonate sunt perfecte pentru cele cu părul lung, și pot complimenta pe oricine, fiind o coafură extrem de maleabilă.

În galeria foto de mai sus am strâns fotografii cu cele mai frumoase coafuri de la Premiile Oscar 2018. Jennifer Garner, Jennifer Lawrence, Emma Stone, Margot Robbie și multe alte celebrități au strălucit pe covorul roșu, fiind o adevărată inspirație pentru pasionatele de beauty și hairstyling. Descoperă look-urile alese de ele, în imagini selectate de noi!

Fotografii: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com