Cele mai frumoase apariții de beauty ale lui Gigi Hadid din 2016

Fie că vorbim de aparițiile de pe podium sau de pe covorul roșu, Gigi Hadid ne-a delectat cu aparițiile sale extrem de glam. Cu un machiaj mereu impecabil și un păr pe care multe ni l-am dori, Gigi a strălucit în 2016, de aceea am selectat câteva dintre cele mai frumoase apariții de beauty ale sale.

Anul 2o16 a fost unul glorios pentru cariera lui Gigi Hadid. A defilat pentru unii dintre cei mai mari designeri ai lumii, a devenit ambasador al brandului Tommy Hilfiger, alături de care a lansat o colecție numită Gigi by Tommy Hilfiger și prezentată în cadrul săptămânii de modă de la New York. A avut o colecție de cizme și alături de Stuart Weitzman și a fost și ambasadorul brandului Reebok. Nu este de mirare că a primit premiul pentru cel mai bun model al anului în cadrul British Fashion Awards.

Ne bucurăm de fiecare nou proiect al său pentru că este ocazia perfectă de a o mai admira cu un alt look spectaculos. Noi am selectat câteva dintre cele mai frumoase apariții ale sale din 2016 pe care le puteți descoperi în galeria foto.

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro