Cele mai drăguțe idei de unghii pentru Valentine’s Day

Nu trebuie să îți faci griji pentru manichiura din cea mai romantică zi a lunii februarie. Descoperă cele mai drăguțe idei de unghii pentru Valentine’s Day! 

În pregătirile pentru Valentine’s Day intră și manichiura pentru această zi specială. Chiar dacă manichiura pentru Valentine’s Day are elementele ei specifice (mult roșu, roz și inimioare), asta nu înseamnă că nu poți fi creativă. Joacă-te cu culorile, adaptează tendințele în manichiură și folosește cele mai inovative tehnici pentru a avea un alt fel unghii pentru Valentine’s Day.

Închipuie-ți cât de chic ar arăta o manichiură cu inimioare realizate sub formă de negative space sau un french în formă de inimă cu efectul mirror. Dacă nu ești atât de talentată și nu poți desena nici măcar o inimioară, poți apela oricând la aplicațiile pentru unghii: ștrasuri, abțibilduri sau ștampile.

Cum pe Instagram poți vedea cel mai ușor cel mai rapid ultimele trenduri, am adunat de acolo cele mai drăguțe idei care să te inspire pentru manichiura pentru Valentine’s Day. Descoperă-le în galeria foto!

Foto: Instagram, Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro