Cele mai cool modele de unghii pentru toamnă: ce manichiuri se poartă în toamna 2017

Ia-ți adio de la unghiile colorate pe care le-ai purtat toată vara și lasă loc tendințelor de manichiură pentru toamnă! Mai sobre, în culori mai închise și cu elemente specifice acestui anotimp, modelele de unghii pentru toamnă sunt extrem de ofertante și atrăgătoare.

După ce tot sezonul cald am purtat pe unghii numai nuanțe deschise, pastelate sau intens colorate, de-abia așteptam sezonul rece pentru o schimbare în stilul manichiurii noastre. Bine ați revenit, culori închise, nuanțe nude și mult-iubitele noastre unghii roșii! Deși paleta cromatică se mai restrânge, tot avem la îndemână o mulțime de modele de manichiură din care să alegem. De la modele simple sau chiar uni, până la manichiuri cu elemente grafice mai elaborate,  manichiura pentru această toamnă este extrem de variată și de tentantă.

Tendințe de manichiură pentru toamna 2017

În tendințele de manichiură pentru această toamnă, un singur trend al verii rămâne valabil: unghiile albe. În rest, în materie de culori, facem trecerea la nuanțe închise (negru, verde petrol, grena), la nuanțele nude sau de maro și ne bucurăm și de o alegere clasică: unghiile roșii.

De la stânga la dreapta: Phillip Lim, Marc Jacobs, Jeremy Scott, Moschino

Când vine vorba de modele, se poartă în continuare formele grafice. Cercuri, linii, carouri și semiluni (preferatele noastre de atâtea sezoane) au decorat unghiile modelelor care au defilat pe podiumuri.

Modele unghii toamnă

De la stânga la dreapta: House of Holland, Marc Jacobs, Moschino.

Modele de unghii pentru toamna 2017

Te poți inspira din tendințele prezentărilor toamnă-iarnă, dar să nu uităm și de elementele care decorează în fiecare toamnă unghiile noastre. Printre modelele de unghii care fac furori în fiecare toamnă amintim unghiile cu glitter, culorile mate, aplicațiile metalice sau modelele inspirate din peisajul tomnatic (frunze, nuanțe cărămizii).

Pe lângă modelele de pe podiumuri, îți împărtășim în galeria foto cele mai populare modele de unghii pentru toamnă de pe Instagram. Descoperă-le și spune-ne pe care ai de gând să îl încerci în această toamnă!

Foto: PixelFormula, Instagram

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro