Cele mai cool idei de machiaj de vrăjitoare pentru Halloween 2017

Halloween-ul se apropie, așa că suntem deja în căutarea celor mai creepy machiaje pentru petrecerile din acea noapte. Încearcă un machiaj de vrăjitoare pentru Halloween 2017, nu ai cum să dai greș!

Machiajul de vrăjitoare pentru Halloween este unul dintre cele mai populare. Oricine îl poate realiza, nu ai nevoie de produse speciale, ci te poți descurca foarte bine cu cele de machiaj și este un machiaj potrivit pentru oricine. În plus, nu ai nevoie de o coafură sofisticată, iar costumul este foarte ușor de improvizat. Așa că de ce mai ai nevoie? De inspirație pentru realizarea machiajului de vrăjitoare.

Din fericire Instagram-ul este plin de tot felul de idei de machiaj de vrăjitoare pentru Halloween-ul de anul acesta, așa că inspirația nu îți lipsește. Bătrâne, cu priviri înfricoșătoare și cu tot felul de defecte, menite să le dea un look cât mai înfricoșător, machiajele de vrăjitoare sunt cât se poate de diverse. Rămâne doar să găsești un machiaj care să îți placă (e mult spus) și pe care să ți-l poți realiza cu ușurință.

Sfaturi pentru realizarea machiajului de vrăjitoare pentru Halloween 2017

Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare. Machiajul de Halloween necesită multă atenție la detalii, așa că nu trebuie să te grăbești în realizarea lui.

Începe prin a crea un efect de îmbătrânire. Pentru asta nu ai nevoie decât de un creion maro, cu care să desenezi ridurile în zonele unde acestea se formează în mod natural. După ce le-ai desenat, estompează-le folosind o pensulă sau chiar un bețișor pentru urechi.

Acum că ai efectul de piele îmbătrânită, te poți juca cu tot felul de farduri pentru machiajul ochilor. Ține la îndemână nuanțe închise de farduri: așa vei reuși să creezi o privire înficoșătoare. Dacă vrei să amplifici look-ul creepy, pe buze poți aplica farduri maro și mov pentru a le da un aspect vânăt.

Poți merge și mai departe cu look-ul tău și poți apela la accesorii speciale pentru a-l face și mai înspăimântător. O pereche de lentile de contact negre (sau chiar albe, pentru efectul de ochi de sticlă) ar duce look-ul la un alt nivel. Dacă te pricepi la machiajul cu efecte speciale, poți apela chiar la o ceară pe care să o modelezi sub forma unei alunițe proeminente sau poți da o formă încovoiată a nasului.

Poze cu machiaje de vrăjitoare pentru Halloween 2017

Pentru că Instagram-ul este plin de idei de machiaj de vrăjitoare, am selectat pentru tine cele mai înfricoșătoare machiaje care să te ajute în realizarea celui mai reușit look de Halloween. Descoperă-le în galeria foto de mai sus, alege-l pe cel care îți place și pregătește-ți apariția pentru noaptea de 31 octombrie!

Legenda Halloween

Halloween este o sărbătoare de origine celtică: sărbătorită în noaptea de 31 octombrie. Pentru populaţiile celtice de odinioară era un festival al umbrelor, o ocazie deosebită de a intra în contact cu fiinţele de pe celălalt tărâm. Tocmai de aceea numele provine de la expresia All Hallows’ Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților. Imaginile simbolice de Halloween provin din mai multe surse: operele literare de ficțiune gotică și horror (cum ar fi romanele Frankenstein și Dracula) și din filmele horror clasice (ca Frankenstein și Mumia). Printre alte imagini de Halloween se numără temele morții, răului și ocultului, sau monștrii legendari. Culorile tradiționale ale sărbătorii sunt negru și portocaliu.

Foto: Instagram

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro