Cele mai cool culori de păr purtate la Coachella 2018

Cele mai cool culori de păr purtate la Coachella 2018

Inspirația noastră pentru festival? Look-urile purtate la Coachella 2018, desigur! Este locul unde se dă startul celor mai mari trenduri în materie de festival beauty, și locul în care nimeni nu se mai sfiește să poarte și să încerce lucruri noi, lucruri extravagante, stridente sau neconvenționale. Anul acesta, am văzut cele mai cool culori de păr purtate la Coachella 2018, și le-am adunat în galeria foto de mai sus pentru că sunt inspirația perfectă dacă nu ți-ai stabilit deja look-ul de festival. 

În primul rând, dacă încă nu ai aflat și nu ți-ai făcut planuri pentru weekendurile de vară, iată aici ghidul festivalurilor din 2018. Apoi, lasă-te inspirată de cele mai cool culori de păr purtate la Coachella 2018 și planifică-ți look-ul pentru petrecerile de senzație la care vei merge.

Culori de păr de la Coachella 2018

Care crezi că a fost cea mai purtată culoare de păr la Coachella 2018? Roz-ul a fost la mare căutare și chiar celebritățile au optat pentru această nuanță intensă la festival. Am văzut printre fotografiile de la eveniment și foarte mult mov și roșu, dar și șuvițe colorate în stil curcubeu. Verdele neon nu a lipsit nici anul acesta de la Celebrul festival, iar când vine vorba de coafuri, împletiturile au fost must-wear!

Însă de ajuns cu descrierile, vei vedea culorile de păr de la Coachella despre care vorbim în galeria foto de mai sus! Pe lângă fotografiile pe care le-am selectat să te ajute ca surse de inspirație, ți-am pregătit și câteva produse care te vor ajuta să transformi părul plictisitor și să îl îmbraci în „hainele” de festival! Vorbim, desigur, despre vopselele de păr semipermanente, care îți permit să îți schimbi temporar look-ul. Lasă-ți creativitatea să își spună cuvântul și nu uita, viața e prea scurtă pentru o culoare plictisitoare de păr!

Foto: Northfoto/Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com