Cele mai comune greșeli de aplicare a fondului de ten

Mâna sus cine nu a fost dezamăgită măcar o dată de felul în care arăta fondul de ten după aplicare! De cele mai multe ori nu este vina produsului ales, ci a noastră. Iată cele mai comune greșeli de aplicare a fondului de ten!

Atunci când ai un fond de ten nou, pe care l-ai ales după îndelungi deliberări, îți pui toate speranțele în el că îți va oferi acel ten impecabil pe care îl admiri la celebritățile tale favorite. Totuși, de multe ori ai fost dezamăgită de aspectul final pe care l-a lăsat și ai decis să abandonezi produsul și să continui căutarea fondului de ten perfect!

Înainte să te îndoiești de calitatea produsului, pune-ți următoarele întrebări: este potrivit pentru mine? Am ales nuanța corectă? L-am aplicat corect? La mijloc ar putea să fie o eroare de aplicare comisă de tine, care a compromis aspectul promis de fondul tău de ten.

Pentru a evita astfel de situații pe viitor, îți spunem care sunt cele mai comune greșeli de aplicare a fondului de ten. Intră în galeria foto și descoperă-le pentru a știi ce să eviți!

Dacă simți nevoia să știi mai mult, poți descoperi și sfaturile Danei Argeșan despre alegerea și aplicarea fondului de ten în acest video.

Foto: Shutterstock, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro