Cele mai ciudate trenduri de machiaj de pe Instagram

Industria de beauty este una dintre cele mai deschise la schimbări și noutăți, iar Instagramul este locul unde se nasc cele mai bizare trenduri, mai ales când vine vorba de acest domeniu. Am pus la un loc pentru tine cele mai ciudate trenduri de machiaj de pe Instagram, minunează-te!

Sub ochii noștri, ațintiți o bună parte din zi spre rețelele sociale, se nasc constant noi trenduri, care se răspândesc cu rapiditate. Derulând feed-ul de Instagram poți descoperi un univers al celor mai frumoase și creative look-uri, dar și al celor mai ciudate. Și trebuie să recunoaștem: cele din urmă capătă amploare.

Machiajul capătă cu totul alte înțelesuri pe Instagram: de multe ori nu mai este vorba despre a pune în valoare trăsăturile și de a estompa defectele. În cazul multor trenduri care se nasc este vorba despre a-ți manifesta creativitatea, de a veni cu ceva neobișnuit, care să uimească sau, pur și simplu, de a fi diferit.

De la sprâncene modelate sau desenate în tot felul de moduri, la mici „defecte” aduse la rang de perfecțiune, cele mai ciudate trenduri de machiaj de pe Instagram sunt adunate în galeria noastră foto. Răsfoiește-o și lasă-te uimită!

Foto: Instagram

 

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro